مسعود ملکی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: شهرستان بروجن هماکنون در بخش تامین آب کشاورزی و آشامیدنی با مشکل و معضل جدی روبهرو است.
وی افزود: به احتمال قوی منابع تامین آب آشامیدنی شهرهای فرادنبه و سفیددشت در شهرستان بروجن بهزودی و در ماهجاری با کمبود و مشکل مواجه شود.
ملکی تصریح کرد: میزان تامین آب آشامیدنی در شهر بروجن با مصرف برابر است و در صورت بروز اشکال، کمآبی، بیآبی و یا خروج یکی از چاههای تامین آب آشامیدنی از مدار، تنش آبی در شهرستان رخ خواهد داد.
وی یادآور شد: بههمین منظور ضرورت دارد تا روند اجرایی طرح انتقال آب آشامیدنی بن به بروجن با دربرگیری نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری، هر چه سریعتر انجام، تکمیل و بهرهبرداری شود.
فرماندار بروجن با اشاره به مشکل تامین آب آشامیدنی در برخی روستاهای پُرجمعیت این شهرستان اظهار داشت: برای تامین آب آشامیدنی مورد نیاز روستای امامقیس سه حلقه چاه حفر شد که آبدهی نداشت اما بهتازگی یک حلقه چاه به آب رسیده که باید هر چه سریعتر وارد مدار شود.
وی توصیه کرد: مردم به هیچوجه از آب آشامیدنی برای مصرف آبدهی برای دامها، باغات، صیفیکاری و سایر مصارف غیرآشامیدنی استفاده نکنند.
ملکی افزود: مسوولان دستگاههای اجرایی و شرکتهای مرتبط با تامین آب به ویژه در بخش آشامیدنی باید قبل از بروز بحران و چالشهای ناشی از کمآبی در شهرسان بروجن، راهکارهای علمی و عملیاتی قابل اجرا را ارائه دهند.
وی تاکید کرد: تامین بهموقع آب آشامیدنی در نقاط مختلف شهری، روستایی و عشایری از مهمترین اولویتهای مسوولان شهرستان بروجن بهشمار میرود.
به گزارش ایرنا، طرح انتقال آب بن به بروجن آب را برای مصرف آشامیدنی از بن به سمت بروجن و نقنه انتقال میدهد و با بهرهبرداری از آن مشکل آب آشامیدنی اهالی ۱۱ شهر و ۱۳ روستای چهارمحال و بختیاری با جمعیتی افزونبر ۴۶۰ هزار نفر رفع میشود.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما