عبدالله بهادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نزدیک به یک هزار و ۱۶۰ هکتار بافت فرسوده در شهرهای ایلام، آبدانان، ایوان، دره شهر، ارکواز ملکشاهی، سرابله، مهران، دهلران، چوار، زرنه، لومار، دلگشا، آسمان آباد، بدره شناسایی شده است.
وی افزود: ثبت نام و استفاده از تسهیلات بافت فرسوده ۲ نوع است که دسته اول شامل شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت است که متقاضیان می توانند با سپرده گذاری در بازه زمانی یکساله تسهیلات ۶۰۰ میلیون ریالی با سود هشت درصدی را دریافت کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام تاکید کرد: متقاضیان دسته دوم دریافت تسهیلات احیای بافت های فرسوده نیز می توانند با تشکیل پرونده در این اداره کل علاوه بر تخفیف ۵۰ درصدی پروانه طرح تفصیلی از سوی شهرداری ایلام از تسهیلات ۴۰۰ میلیون ریالی با سود ۱۸ درصد استفاده کنند.
بهادری یادآور شد: نحوه پرداخت هر قسط تسهیلات در این مرحله منوط به پیشرفت ۲۵ درصدی نوسازی و احیای بافت فرسوده است.
وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای ثبت نام تسهیلات بافت فرسوده در ایلام وجود ندارد و سهمیه در این خصوص حذف شده است، اضافه کرد: مردم و نهادهای عمومی به عنوان سه ضلع بازآفرینی شهری هستند که با همکاری بین این سه ضلع می توان برنامه های باز آفرینی شهری را به بهترین نحو ممکن اجرایی کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام از نوسازی ۱۹۸ واحد از بافت های فرسوده استان ایلام در سال گذشته خبر داد و گفت: این واحدها با هدف نوسازی بافت های فرسوده و مقاوم سازی ساختمان ها در برابر حوادث طبیعی با استفاده از تسهیلات بازآفرینی شهری در سال گذشته در قالب ۵۸ پروژه احداث شد.
وی اظهار داشت: منافع توانمندسازی و ایمن سازی بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیر رسمی شامل حال تمام مردم شهر می شود و مردم باید در زمینه نوسازی بافت های فرسوده مشارکت و همراهی بیشتری داشته باشند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۹۰۰ هکتار از محدوده قانونی استان ایلام را بافت های فرسوده و ۲۳۰ هکتار را نیز سکونتگاه های غیر رسمی تشکیل می دهد که این میزان در مجموع ۳۰ درصد محدوده شهری این استان را شامل می شود.
نظر شما