به گزارش ایرنا، سیروس مرادحاصلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وضعیت این پروژه اظهار داشت: طول این تونل با مجموع ۹ تونل فرعی، پنج هزار و ۸۰۰ متر است که از این میزان چهار هزار و ۹۲۰ متر آن در دولت تدبیر و امید حفاری شده است.
وی با بیان اینکه عملیات حفاری بیش از ۲ هزار متر از این تونل در سال گذشته انجام شد، افزود: تاکنون ۳۰۰ میلیارد تومان در طول سال های گذشته برای این تونل هزینه شده است.
فرماندار آبدانان تاکید کرد: هم اکنون عملیات اجرایی لاینیگ تونل توسط ۲ پیمانکار از سمت شهرستان آبدانان و دره شهر در حال انجام است و عمده ۳۰ درصد عملیات اجرایی باقیمانده مربوط به روشنایی و هوادهی تونل است که بسیار پرهزینه است.
مرادحاصلی بیان کرد: احداث تونل کبیرکوه از مطالبات مردم شهرستان آبدانان است چراکه ۳۶۰ نقطه حادثه خیز بین شهرستانهای دره شهر و آبدانان را حذف میکند.
فرماندار آبدانان افزود: حذف ۲۵ کیلومتر از پیچهای تند و پرحادثه گردنه کبیرکوه، روان سازی ترافیک در ایام اربعین و نیز انتقال سریع در مبادلات کالا و خدمات در بازارچه چیلات دهلران از جمله مهمترین مزایای این طرح بزرگ در جنوب استان است.
مراد حاصلی افزود: با بهره برداری از این طرح بزرگ و تاثیرگذار علاوه بر توسعه حمل و نقل، مرکز استان هم به استانهای شمال غرب و مرکزی و جنوب کشور متصل میشود.
نظر شما