«جعفر قادری» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری گفت: موضوع انتخابات جناحی و خطی نیست و هر فردی حتی اگر نظام را قبول نداشته باشد ولی به سرنوشت کشورش علاقمند باشد باید در انتخابات شرکت کند چرا که افزایش حضور مردم در پای صندوقهای رای تضمینی برای دفاع از کشور است.
نایب رییس فراکسیون شوراها، مدیریت شهری و روستایی مجلس افزود: هر چقدر میزان مشارکت مردم پای صندوقهای رای افزایش یابد، فشارهای خارجی به کشور کمتر خواهد شد و اگر نرخ مشارکت مردم کم شود، رقبا و مخالفان جمهوری اسلامی وسوسه خواهند شد تا برای برای کشور ایجاد مشکل کنند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه جناحهای سیاسی نباید به سمت دلسرد کردن مردم برای حضور در پای صندوقهای رای گام بردارند، تصریح کرد: اگر در عملکرد دستگاههای نظارتی و اجرایی ایراداتی وجود دارد، این انتقادات در جای خود محفوظ است ولی جناحها و گروههای سیاسی باید در این مقطع زمانی برای افزایش مشارکت مردم پای صندوقهای رای حضور فعالی داشته باشند.
نماینده مردم شیراز در مجلس عمل به قانون از سوی داوطلبان ریاست جمهوری را از مهمترین مسائل در انتخابات پیش رو عنوان کرد و گفت: اگر در بعضی از قوانین ابهامی وجود دارد، بهتر است داوطلبان این ابهامات را به مجلس منتقل کنند تا مجلس دراین باره تعیین تکلیف کند و اظهار نظرهای سلیقهای نباید جایگزین قانون شود.
قهر با صندوق مشکلی را حل نخواهد کرد
وی گفت: مردم باید بدانند که قهر کردن با صندوقهای رای نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه سبب افزایش مشکلات نیز خواهد شد. البته ممکن است به عملکرد قوا و حاکمیت اشکالات و ایراداتی وارد باشد ولی انتخابات فراتر از مسائل یک قوه است و هر فردی باید احساس مسوولیت کرده و در انتخابات شرکت کند.
قادری درباره نقش دو قوه مقننه و قضائیه در افزایش مشارکت مردم در انتخابات گفت: عمده کار اجرایی کشور بر روی دوش دولت است و عملکرد قوه مجریه میتواند در میزان مشارکت مردم تاثیر گذار باشد ولی مردم باید فراتر از عملکردها در انتخابات شرکت کرده و در این باره احساس تکلیف کنند.
نایب رییس فراکسیون شوراها، مدیریت شهری و روستایی مجلس درباره تاثیر حضور نمایندگانی از همه جناحهای سیاسی برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات اظهار داشت: همه جریانهای سیاسی به اندازه کافی گزینه لازم برای معرفی که سبب افزایش مشارکت مردم پای صندوقهای رای شود، دارند و شورای نگهبان با تایید صلاحیت نمایندگان همه جریانهای سیاسی باید در افزایش مشارکت مردم در انتخابات نقش ویژهای ایفا کند.
به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همراه با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دورهای مجلس و خبرگان رهبری، ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ برگزار میشود.
نظر شما