نقشه‌برداری با استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور کارآمدتر ‌شود

تهران- ایرنا- نیازهای فناورانه سازمان نقشه‌برداری کشور با کمک معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری و با توان شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک پاسخ داده می‌شود.

به گزارش روز شنبه معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، سازمان نقشه برداری کشور یکی از دستگاه‌های اجرایی و متولی در حوزه تولید نقشه و اطلاعات مکان محور در کشور به شمار می‌رود که با انعقاد تفاهم نامه همکاری با معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری همکاری خود را با ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی با محوریت گروه ژئوماتیک آغاز کرده است.

بر اساس تفاهم‌نامه همکاری، نیازهای فناورانه وگلوگاهی این سازمان شناسایی و اولویت‌بندی و به شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه ژئوماتیک عرضه شد تا پاسخی علمی و فناورانه به این نیازها ارایه شود.

از جمله نیازهای شناسایی شده در این حوزه می‌توان به «طراحی و ساخت دوربین رقومی زنیت»، «طراحی و ساخت دوربین رقومی عکسبرداری هوایی» و «طراحی و ساخت بخش ذخیره ساز دوربین  UltraCam-D »، «طراحی و ساخت اسکنر متریک» اشاره کرد.

همچنین «طراحی و پیاده‌سازی سامانه یکپارچه و تحت شبکه به‌هنگام رسانی برخط نقشه‌های ۱:۲۵۰۰۰»، «طراحی و توسعه سامانه GNSS بومی»، «طراحی و ساخت شتاب سنج اتمی»، «طراحی و ساخت پیش نشانگر زلزله با استفاده از مشاهدات ثقل سنجی» و «ساخت ذخیره ساز برای ذخیره تصاویر رقومی ناشی از اسکن عکس‌های آنالوگ» از دیگر نیازهای فناورانه شناسایی شده در این حوزه است.

برخی از این نیازهای فناورانه شناسایی شده و بعد از موافقت نامه همکاری سه جانبه و در خصوص سایر نیازها نیز فراخوان عمومی با همکاری سازمان نقشه برداری کشور صورت می‌گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha