فاطمه حلاج نیا روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا این سطح از مبارزه را به جز مبارزه با آفت سن غلات دانست و گفت: عملیات مزبور شامل مبارزه با شته روسی، پروانه خوشه خوار گندم، پروانه برگخوار غلات، سوسک برگخوار غلات، سوسک سیاه گندم، ملخ صحرایی و تریپس و غیره بوده است.
وی مبارزه با آفات را در زمان طلایی تولید و برداشت محصول به منظور تولید محصول باکیفیت بالا خیلی مهم خواند و افزود: با توجه به بارندگی اخیر در استان توجه به احتمال ایجاد کانون ملخ بومی از سوی کشاورزان و همکاری آنان از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی تاکید کرد: آمادگی برای مبارزه با کلیه آفات زراعی و باغی در استان بالاست و خوشبختانه در این زمینه از وضعیت مطلوبی برخورداریم.
امسال ۲۶۸ هزار و ۳۰۰ هکتار از کشتزارهای خراسان رضوی زیر کشت گندم رفته است که پیشبینی می شود از این سطح ۴۸۶ هزار و ۱۹۸ تن گندم تولید و ۳۸۵ هزا رتن به صورت تضمینی خریداری شود.
سالانه برای تولید هشت میلیون تن انواع محصولات باغی، زراعی و دامی در خراسان رضوی یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین زیر کشت ۸۳ نوع محصول میرود. بخش کشاورزی ۲۸ درصد اشتغال و ۳۰ درصد صادرات غیرنفتی خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.
امسال ۱۴۲ هزار هکتار از کشتزارهای خراسان رضوی به کشت گندم دیم و ۱۲۶ هزار هکتار نیز به کشت آبی این محصول اختصاص یافته است.
نظر شما