به گزارش روز شنبه ایرنا، «نصراله آبادیان» در این باره افزود: مجسمه فرهاد قفل زن که از آثار فاخر استاد پرویز تناولی و دارای ارزش هنری مجموعه تئاتر شهر است، با همکاری سازمان زیباسازی شهر تهران و شهرداری منطقه۱۱ مرمت و در فضای باز مجموعه نصب شد.
وی گفت: در هفته گذشته شایعاتی مبنی بر سرقت کلید این مجسمه در برخی رسانه ها منتشر شد که ضمن رد این شایعه به اطلاع می رسانم پیچ های کلید توسط افراد ناشناس در آمده بود تا در مرحله بعد اقدام به سرقت نمایند که با هوشیاری مدیریت مجموعه تئاتر شهر و همکاری عوامل ناحیه یک این منطقه، کلید مجسمه جمع آوری و پس از مرمت دوباره در فضای باز تئاتر شهر نصب شده است.
برگزاری مانور کمپین «موتور سوار خوب ۲» در منطقه ۱۵
«وحیدرضا انارکی محمدی» شهردار منطقه ۱۵ تهران گفت: سومین مانور کمپین «موتور سوار خوب ۲» این بار در شهرک مسعودیه منطقه ۱۵ برگزار می شود.
وی گفت: این مانور به همت اداره آموزش های شهروندی منطقه و به منظور ارتقای فرهنگ موتورسواری و هویت بخشی به موتورسواران از طریق تعریف موتورسوار خوب و ترویج رفتار قانونمند و آموزش فرهنگ موتورسواری، سه شنبه ۲۱ اردیبهشت در شهرک مسعودیه برگزار می شود.
محمدی افزود: این مانور با همکاری پلیس راهور برگزار می شود و در آن آموزشگران پلیس با راهنمایی موتورسواران آنان را از عواقب و مخاطرات ناشی از رانندگی خطرناک با موتور آگاه می سازند.
وی ادامه داد: استقرار ایستگاه آموزشی تلنگر و حضور گروه های هنری و پخش کلیپ های آموزشی، اهدای هدیه به موتورسواران خوب و اهدای پیکسل و گل از دیگر برنامه های این مانور است.
به گفته شهردار منطقه یکی از مهمترین عوامل قانون گریزی راکبان موتورسیکلت، کمبود آموزش های لازم به موتور سواران و خانواده های آنها و عدم هویت بخشی به راکبان موتور سیکلت است که شهرداری با برپایی این کمپین ها، سعی می کند آموزش های لازم را به موتورسواران ارائه کند.
برگزاری مسابقه"داستان نیمه تمام" در منطقه ۳ تهران
«کاظم کمالی نسب» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۳ تهران گفت: مسابقه "داستان نیمه تمام" در حوزه سلامت روان، ویژه افراد گروه سنی ۸ تا ۱۸ سال منطقه ۳ تهران در حال برگزاری است.
وی گفت: مطالعه و کتابخوانی عامل مهمی در مسیر شکوفایی استعدادها، پرورش ذهن و گسترش تخیل افراد به شمار میرود و به منظور رشد اندیشه و شکوفایی خلاقیت و تکامل ذهنی کودکان و نوجوانان گروه سنی ۸ الی ۱۸ سال، مسابقات" داستان نیمه تمام" در سطح محلات ۱۲ گانه این منطقه برگزار می شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۳ بیان کرد: این طرح شامل سه داستان با محوریت مهارت های زندگی و خانوادگی است که فقط چند سطر ابتدایی آن نوشته شده است و شرکت کنندگان مسابقه با حداکثر۵۰۰ کلمه باید داستان را به انتها برسانند.
کمالی نسب افزود: پس از اطلاع رسانی و فراخوان مسابقه "داستان نیمه تمام" در سطح محلات، آثار شرکت کنندگان مسابقه، جمع آوری شده و پس از داوری از بین آثار ارسالی به ۱۵ نفر از کسانی که بهترین داستان ها رابه رشته تحریر در آورده اند، جوایزی اهدا خواهد شد.
لازم به ذکر است شرکت کنندگان در مسابقه می توانند آثار خود را همراه با مشخصات نام و نام خانوادگی، تاریخ دقیق تولد(روز-ماه-سال) و شماره تماس، (از اول اردیبهشت تا ۳۱خرداد ماه ۱۴۰۰)به پست الکترونیکی araclinic@gmail.com ارسال نمایند.
هجدهمین پایگاه اورژانس منطقه ۴ تهران به بهره برداری رسید
«محمد علی فیاض» رییس ستاد مدیریت مدیریت بحران شهرداری منطقه ۴ تهران از افتتاح هجدهیمن مرکز اورژانس در محله علم و صنعت خبر داد و گفت: هجدهمین مرکز اورژانس منطقه ۴ در پایگاه مدیریت بحران شهید آبشناسان افتتاح شد.
وی در مراسم بهره برداری از این مرکز که با حضور مدیر فنی اورژانس ١١٥ تهران و مدیر ناحیه اورژانس شرق تهران برگزار شد با اعلام این خبر گفت: به منظور تسریع در خدمات رسانی به شهروندان منطقه ۴ که حدود ۱۰ درصد از جمعیت و مساحت پایتخت را به خود اختصاص داده است، توسعه پایگاه های اورژانس در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: در مرکز اورژانس آبشناسان دو دستگاه آمبولانس و یک دستگاه موتورلانس بصورت رسمی شبانه روزی به شهروندان منطقه ۴ خدمات رسانی خواهند کرد.
فیاض عنوان کرد: در حال حاضر ۵ پایگاه ویژه ستاد مدیریت بحران به همراه ۱۳ نقطه شامل مراکز آتش نشانی، شهرک ها، فضاهای مناسب شهری جهت استقرار پایگاه های اورژانس در اختیار این مرکز قرار گرفته است.
رییس ستاد مدیریت مدیریت بحران شهرداری منطقه ۴ خاطر نشان کرد: با بهره برداری از هجدهمین مرکز اورژانس منطقه ۴ خدمات رسانی به شهروندان این منطقه در وضعبت نسبتا مطلوبی قرار دارد.
حدود ۴۰۰۰ کامیون نخاله های شهر سنگ را تخلیه کردند
«محمود کلهری» شهردار منطقه ۵ تهران با اینکه حدود ۴۰۰۰ کامیون نخاله و ضایعات چاردیواری شهر سنگ را به بیرون از شهر بردند گفت: این مکان تبدیل به سایت مرکزی تعمیرات اساسی مخازن منطقه شد و قرار است در آنجا مخازنی که امکان تعمیر آنها وجود دارد مورد بازسازی قرار گرفته و به چرخه خدمات شهری برگردند.
وی در مورد تعطیلی چاردیواری شهر سنگ در این منطقه که مکانی برای جمع آوری ضایعات غیر پسماند بود، گفت: تکلیف پیمانکاران نگهداری رفت و روب سطح شهر تهران این است که ضایعات، نخاله، ضایعات هرس، تیر و تخته، چوب، لجن، لاستیک و هرچه غیر از پسماند تر هست را به گودهای مجاز بیرون از تهران منتقل کنند اما در مجموع در مناطق مختلف به دلایلی از جمله بعد مسافت این قضیه رعایت نمی شد و به صورت سنتی در چند دهه گذشته مکانهایی به عنوان گودمیانی یا چار دیواری تاسیس شد که پیمانکاران این ضایعات را در آنجا تخلیه میکردند و در ادامه به سمت گودهای بیرون تهران تخلیه میشدند.
وی افزود: این اتفاق باعث می شد که در آن نقاط که ما چاردیواری یا گودمیانی داریم آلودگیهای زیست محیطی، آتش سوزی و بحث های اینچنینی پیش بیاید و باعث مزاحمت های جدی شود.
شهردار منطقه ۵ تاکید کرد: بر اساس تکلیف دکتر یزدانی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران بنا شد که در همه مناطق ۲۲ گانه به خصوص در مناطق شمالی این گودها جمعآوری شود که این کار سختی بود و مقاومت پیمانکاران را در پی داشت
کلهری عنوان کرد: از چند ماه گذشته در یک پروژه گام به گام با یک شیب ملایم پیمانکاران را متقاعد کردیم که به صورت گام به گام، در گام اول ضایعات چوب، بعد خاک و نخاله و بعد لجن و لاستیک را مستقیما به بیرون از تهران ببرند و این اتفاق در سه چهار ماه رخ داد و در این مدت حدود ۴۰۰۰ کامیون نخاله و ضایعات از این مرکز به بیرون از شهر برده شد تا در شب عید به سرانجام رسید و در روزهای اول سال ۱۴۰۰ اعلام کردیم که در چاردیواری شهر سنگ از ابتدای سال پذیرش این موارد را نخواهیم داشت و پیمانکاران مستقیم خودشان طبق نظامنامه پیمانهای رفت و روب، ضایعات را به خارج از تهران منتقل میکنند.
شهردار منطقه۵ ادامه داد: این فرایند در مناطق شمال تهران تا کنون اتفاق نیفتاده بود و همچنین گود شهر سنگ به صورت خاص باعث شده بود تا شهروندان به دلایل مختلف گلایه هایی حتی به مدیریت کلان شهری هم داشته باشند.
وی ادامه داد: تصاویر ماهوارهای موجود از سنوات گذشته نشان می داد که در این مکان شاهد آتش سوزی و زباله سوزی ها هستیم که با توجه به نزدیکی به اماکن مسکونی بعضاً مخاطراتی در پی داشت و حالا این مکان برای همیشه جمع آوری شد.
وی افزود: این مکان تبدیل به سایت مرکزی تعمیرات اساسی مخازن منطقه شد و قرار است در آنجا مخازنی که امکان تعمیر آنها وجود دارد مورد بازسازی قرار گرفته و به چرخه خدمات شهری برگردند.
اطلس محیط زیستی منطقه ۱۹ بروزرسانی می شود
«علی توکلی» شهردار منطقه ۱۹ تهران گفت: اطلس محیط زیستی منطقه ۱۹ با هدف شناسایی و رفع آلاینده های زیست محیطی بروزرسانی می شود.
وی با اشاره به اجرای برنامه های محیط زیستی متناسب با نیازهای شهر گفت: درهمین راستا اطلس محیط زیستی منطقه با شناسایی مجدد کانون های تولید کننده آلاینده های محیط زیستی بروزرسانی می شود.
وی با بیان اینکه فاز اول این اقدام در قالب شناسایی منابع آلاینده و داری پتانسیل ایجاد آلودگی در زمینه آب، خاک، هوا و صوت و ارتعاش به اتمام رسیده است، ادامه داد: در فاز بعدی این طرح، میزان آلایندگی نقاط شناسایی شده با توجه به نوع آلودگی آن ها، اندازه گیری و براساس استانداردهای سازمان محیط زیست ارزیابی خواهند شد.
شهردار منطقه با اشاره به شناسایی ۲۰ مکان دارای پتانسیل بالای آلاینده های هوا و صوت افزود: پس از ارزیابی آلایندگی این نقاط، گزارشی از راهکارهای اجرایی برای رفع این آلاینده ها توسط مشاور ارائه می شود.
توکلی خاطرنشان کرد: در روزهای آتی منابع آلاینده آب و خاک نیز توسط مشاور پایش، ارزیابی و اولویت بندی خواهد شد.
این مسئول در ادامه به اتمام پروژه ممیزی جامع انرژی ۱۶ ساختمان منتخب اداری شهرداری این منطقه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فاز اجرایی این طرح با ارائه راهکارهای منتج از ممیزی جامع انرژی در حال اجرا است.
توکلی در بخش دیگری از اهدای هدایا به برگزیدگان مسابقه ویژه هفته زمین پاک خبر داد و بیان کرد: در همین راستا از سه مقاله برتر و ۷ نقاشی برگزیده با موضوع راه های حفاظت از زمین، تقدیر شد.
سرشاخههای درختان به چرخه بازیافت برمیگردد
«حسن صفات» شهردار منطقه۲گفت: درراستای اقدامات زیست محیطی با راه اندازی ایستگاه چیپر، سرشاخههای درختان به چرخه بازیافت برمیگردد.
وی با اشاره به اینکه بهینه سازی سیستم مدیریت پسماند یکی از مهمترین برنامههای مدیریت منطقه است، گفت: به منظور کنترل و مدیریت پسماند، سایت بازیافت سرشاخه و ضایعات چوب با استقرار دو دستگاه چیپر ۲۰کیلو وات در بلوار فرهنگ راه اندازی شد.
وی افزود: این سایت در زمینی به وسعت ۱۰۰۰ متر مربع احداث و با بهرهبرداری از این مرکز شاخ و برگهای ناشی از هرس درختان به چرخه بازیافت برمیگردد.
شهردار منطقه۲ با بیان اینکه استفاده از این روش به صرفه جویی اقتصادی، کاهش هزینههای مدیریت شهری و ایجاد درآمد پایدار منجر میشود، گفت: ضایعات حاصل از هرس درختان تفکیک شده و پس از خرد شدن با روش کاملاً علمی به کود یا چیپس چوب تبدیل میشود که اجرای این طرح مزایای قابل توجهی در اقتصاد شهری به دنبال دارد.
صفات با بیان اینکه روزانه ۴تن شاخه در این ایستگاه به چیپس تبدیل میشود، افزود: ضایعات چوب و سر شاخه پس از بازگشت به چرخه بازیافت به عنوان کود آلی استفاده میشود.
وی افزود: یکی از مهمترین مصارف چیپس چوب، منبعی غنی برای بهبود خاک به شمار میرود به این صورت که با ایجاد سایه بر روی خاک و جلوگیری از رسیدن نور به دانههای علف هرز مانع رشد آنها میگردد و علاوه بر آن با ایجاد یک لایه طبیعی بر روی خاک رطوبت خاک را حفظ نموده و همزمان با کاهش هزینهها، باعث صرفه جویی در مصرف آب میشود.
بازگشایی برج میلاد همزمان با آغاز فعالیت مشاغل ۱ و ۲
روابط عمومی برج میلاد تهران اعلام کرد که همزمان با کاهش محدودیتهای اعمال شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا و مجاز شدن فعالیت مشاغل ۱ و ۲ در تهران، درهای برج میلاد به روی علاقهمندان باز شد.
بر اساس اساس، با آغاز محدودیتهای شدید و تعطیلی اماکن تفریحی توسط ستاد ملی مقابله با کرونا از اواخر فروردین ماه، برج میلاد نیز برای حفظ سلامتی شهروندان تعطیل شد. اکنون با فعالیت دوباره برخی مشاغل کم خطر، درهای برج میلاد از امروز ۱۸ اردیبهشت ماه به روی علاقه مندان باز شده است.
هموطنان گرامی می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی منجمله ماسک و فاصله اجتماعی، ضمن استفاده از امکانات فرهنگی، تفریحی و رستوران ها و فروشگاههای مجموعه از سکوی دید باز برج میلاد در تراز ۲۸۰ متری نیز بازدید کنند.
بازدید از برج میلاد از ساعت ۱۰ الی ۱۹ بوده و گردشگران تا ساعت ۱۸:۳۰ می توانند بلیت های بازدید را به صورت اینترنتی و یا از گیشه فروش تهیه کنند.
برگزاری سومین سمینار تخصصی طبیعتگردی محله کن
روابط عمومی ستاد گردشگری شهر تهران اعلام کرد که سومین سمینار تخصصی طبیعتگردی و ظرفیتهای گردشگری محله کن به همت ستاد گردشگری شهرداری تهران و شهرداری منطقه ۵ با حضور فرشاد اصول فلاح کارشناس طبیعتگردی، اکوتوریسم و مدیرعامل انجمن گردشگری ماجراجویانه روز دوشنبه(۲۰ اردیبهشت) از ساعت ۱۱ تا ۱۲ به نشانیهای
Adven.ngo، Gardesh.۵، Mahalenaft.۵
در فضای مجازی برگزار میشود.
وبینارهای تخصصی گردشگری با هدف استفاده بهینه از فضای مجازی و آشنایی علاقهمندان با ظرفیتهای گردشگری محلات و شناسایی نقاط گردشگری در تهران به همت ستاد گردشگری و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران برگزار میشود.
وبینار تخصصی ریگردی با حضور احمد ابوحمزه و وبینار تخصصی تکنیکهای مشاهدهگری شمیران با حضور ریحانه جمالیهنجی پژوهشگر و مدرس گردشگری از دیگر وبینارهای برگزار شده است.
نظر شما