حمید خلیلی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، با اشاره به جزئیات برپایی این دوره نمایشگاه مجازی قرآن کریم اظهار کرد: با توجه به شرایطی که به وجود آمده است و بیماری کرونا شیوع پیدا کرده و سبب تعطیلی برخی مشاغل و گردهماییها شده است به طبع آن نیز نمایشگاه قرآن کریم سال گذشته برگزار نشد. به واقع امکان برگزاری این نمایشگاه به صورت حقیقی وجود نداشت.
وی ادامه داد: برپا کردن نمایشگاه قرآن به صورت مجازی یکی از راههای خوبی است که انتخاب کردند. شاید اگر بیماری کرونا شیوع پیدا نمیکرد هیچ نمایشگاهی به صورت مجازی برگزار نمیشد؛ البته نمیتوان برگزاری نمایشگاه مجازی را با حضوری مقایسه کرد.
این ناشر همچنین تاکید کرد: در نمایشگاه حضوری ارتباط چهره به چهره وجود دارد که در تبلیغ و ترویج یک کتاب اثرگذار است؛ در واقع فرد به راحتی میتواند با ناشر ارتباط برقرار کند و از نزدیک اثری را ببیند و لمس کند و با آن آشنا شود. اما در شرایط کنونی برگزاری نمایشگاه قرآن به صورت مجازی ایده و اتفاق خوبی است.
مدیر انتشارات شهید کاظمی درباره حضور ناشران در نمایشگاه قرآن عنوان کرد: در سالهای گذشته و ایامی که نمایشگاه قرآن به صورت حضوری و فیزیکی برپا میشد از این جهت که نمایشگاه در ماه مبارک رمضان و در تهران اجرا میشد امکان شرکت برخی از ناشران وجود نداشت. به واقع آن دسته از ناشرانی که در شهرستانها زندگی میکنند کمتر در نمایشگاه شرکت میکردند. ولی امسال ناشران بیشتری از سراسر کشور در نمایشگاه مجازی قرآن شرکت کردند.
خلیلی گفت: تخفیف هایی که در این نمایشگاه ارائه شده و تبلیغاتی که در خصوص آن انجام شده است، در این وضعیت بازار و فروش کتاب و شیوع کرونا شرایط خوبی را برای ناشران فراهم کرده است. همچنین برگزاری این نمایشگاه نیز برای مردم مفید بوده و استقبال خوبی از آن داشتند.
به گزارش ایرنا، نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم با شعار قرآن، کتاب رشد و رویش با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح و به مدت ۱۰ روز تا بیست و هفتم ماه رمضان از طریق فضای مجازی در دسترس علاقه مندان به قرآن کریم است.
در این نمایشگاه مجازی دو بخش اصلی فروشگاهی و محتوایی وجود دارد که بخش فروشگاهی به فروش کتاب های چاپی در حوزه دین و دفاع مقدس اختصاص دارد و امکان عرضه و فروش تمام کتاب های مربوط به دین و حوزه دفاع مقدس که ناشران از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز چاپ گرفته باشند، فراهم شده است.
بستر این نمایشگاه همچون نمایشگاه مجازی کتاب است که سال گذشته برای اولین بار به دلیل ویروس کرونا از سوی خانه کتاب برگزار شد و در آنجا ناشران ثبت اثر می کردند و بازدیدکنندگان کتاب مورد نظر خود را از انتشاراتی که کتاب را ارائه کرده بود، انتخاب کرده و در سبد خرید قرار می دادند. خانه کتاب و ادبیات ایران به عنوان مجری بخش فروشگاهی نمایشگاه قرآن انتخاب شده است.
در این نمایشگاه ۳۰ وبینار تخصصی در حوزه های گوناگون فرهنگ قرآنی برگزار شود که ۱۰ وبینار در سطح بین المللی و با حضور میهمانان برجسته فرهنگ قرآنی و اسلامی از ۱۰ کشور در حال برگزاری است.
یکی از ویژگی های نمایشگاه مجازی قرآن کریم این است که بر اساس توافق صورت گرفته میان شرکت ملی پست با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کتاب های خریداری شده توسط بازدیدکنندگان از نمایشگاه به صورت رایگان ارسال و هزینه ارسال پست در واقع توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نظر گرفته شده است.
نظر شما