به گزارش روز دوشنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، علیرضا دلاوری گفت: در شرایط شیوع کرونا، واکسیناسیون به عنوان مداخله گسترده جهانی باید تقویت شود و تمامی کشورها باید واکسیناسیون را انجام دهند تا جهان احساس امنیت کند. در ایران نیز اعلام شده است که ۷۰ درصد کشور باید واکسن بزنند.
وی به میزان کارایی واکسن های مختلف و پلتفرم های آنها اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بیشترین واکسنی که در کشور وجود دارد، آسترازنیکا و سینوفارم است و امیدوارم واکسن های ایرانی نیز یکی پس از دیگری به چرخه تولید وارد شوند. واکسن هایی که تاکنون در کشور وارد شده (غیر از اسپوتنیک) همگی در شرایط عادی دما نگهداری می شوند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران با یادآورری برگزاری ۵۶ وبینار آموزشی برای تزریق واکسن، ادامه داد: بیش از ۳۰۰ تیم در سه شبکه بهداشتی برای انجام واکسیناسیون آماده شده اند. در برخی از مراکز حتی در روزهای تعطیل ۸۶۰ واکسن تزریق شده است و روزانه نزدیک به ۳ هزار و ۸۰۰ تزریق در مراکز انجام می شود.
دلاوری از ساماندهی مراکز واکسیناسیون و آمادگی گروه های مختلف خبر داد و تصریح کرد: تا کنون ۱۱ فریزر با دمای منهای ۲۰ درجه برای نگهداری واکسن اسپوتنیک خریداری شده است و تقریبا تنها دانشگاهی هستیم که با همکاری شرکت دانش بنیان سنسورهای دیجیتال تحت وب در تمامی یخچال ها نصب کرده ایم. بیو بانک و اتاق سرما با سیستم های امنیتی بالا راه اندازی شده است. همچنین با خرید یک دستگاه کامیون یخچال دار، مشکلی برای نگهداری و جابجایی واکسن نخواهیم داشت و عملا زنجیره سرما تکمیل شده است.
وی همچنین گفت: تاکنون ۷۰ درصد از میزان واکسن دریافتی، تزریق شده و در این شرایط برخی مراکز را برای بیماران خاص در نظر گرفته ایم و با همکاری شهرداری برخی از پارک ها، فرهنگسراها و سوله ها را برای واکسیناسیون عمومی آماده سازی کرده ایم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران حجم واکسیناسیون عمومی را بالا خواند و افزود: اگر وارد بحث واکسیناسیون عمومی شویم فقط سهم دانشگاه ما ۲۵ هزار واکسن در روز می شود (باید حدود هشت برابر نیروهای کنونی ساماندهی کنیم) در این شرایط محیط های عمومی و روباز همچون پارک ها را در نظر گرفته ایم و پزشک یا اورژانس ۱۱۵ حضور خواهند داشت.
نظر شما