به گزارش ایرنا، امروز (دوشنبه) مراسم رونمایی از مرکز مجازی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات ویژه کارشناسان نهادهای دولتی و عمومی با حضور معاون وزیر ارتباطات و معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات برگزار شد.
در این مراسم، «ابوالقاسم صادقی» معاون امنیت و فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان فناوری گفت: براساس تحلیلی که در حوزه امنیت انجام شده، فاصله دانش روز امنیت سایبری جهان از آنچه که بضاعت کشور ما است، بیشتر از چیزی است که باید باشد.
وی خاطرنشانکرد: این موضوع توسط وزارت ارتباطات درک شده و شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در سال ۹۷ اعلام کرد که ما درگیر آموزش ۱۰ هزار کارشناس امنیتی یا به تعبیری افسر امنیتی برای سازمانهای دولتی هستیم.
این مقام مسوول افزود: در سه سال گذشته این موضوع با جدیت در دستور کار قرار گرفت و در ٢ سال گذشته نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر- ساعت آموزش در سطح کل کشور با همکاری مراکز دانشگاهی و بخش خصوصی برگزار شد.
وی ادامهداد: بخش عمدهای از مخاطبان این آموزش بین ۶۰ تا ۷۰ درصد کارشناسان مشغول در بخش دولتی هستند.
صادقی بیانداشت: یکی از دلایل راهاندازی این مرکز بهصورت مجازی، نیاز بالایی است که در این زمینه در کشور احساس میشود.
وی گفت: بهطور طبیعی ما نمیتوانیم چند صد کلاس را به صورت مداوم داشته باشیم و این آموزشها را برای گروه خاصی برگزار کنیم، از سوی دیگر مشکل دیگر بهروزرسانی دانش این محتوای آموزشی است؛ بنابراین این مرکز مجازی راهاندازی شد تا هم در اندازه بالا کار کند و هم شرایط بهروز رسانی محتوا را داشته باشد.
معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات افزود: راهاندازی این مرکز آموزشی را به صورت مکتوب به دستگاههای دولتی اطلاع دادیم، این مرکز ویژه کارشناسان دولتی است تا دیگر پیش پا افتادهترین مسایل امنیتی به رخدادهای بزرگ امنیتی منجر نشود یا به شکل چشمگیری کاهش یابد.
وی تاکیدکرد: باید بتوانیم از پس چالشها بربیایم زیرا در آینده با مسائل گوناگونی در حوزه نسل پنجم ارتباطات، اینترنت اشیاء، زیرساختهای ابری و هوش مصنوعی سروکار داریم و باید مشکلات سایبری در این حوزه را حل کنیم.
صادقی تصریحکرد: این شرایط نیاز به یک فرایند آموزش مستمر، مستقر و همواره بهروز شنونده در سطح ملی دارد که آن را پیشبینی کردهایم و این مرکز قرار است در بلندمدت این نیاز و خلاء راهبردی را در سطح کشور و بهویژه در دستگاههای دولتی پوشش دهد.
نظر شما