بر اساس این تحقیقات، کاهش ماده خاکستری با ناتوانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ حتی پس از ۶ ماه از زمان ترخیص از بیمارستان، ارتباط دارد.
محققان به طور مستمر در تلاشند تا عوارض کووید ۱۹ را حتی پس از بهبودی شناسایی کنند تا با راهکارهای مناسب درمانی، از پیشرفت عوارض جلوگیری کنند.
ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همهگیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۵۵ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و بیش از سه میلیون و ۲۴۰ هزار نفر نیز بر اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست دادهاند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل میشود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف میشوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماریزایی و مرگ و میر آن شده، نگرانیهای جدیدی را در جهان به وجود آورده است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Neurobiology of Stress منتشر شده است.
تهران- ایرنا- محققان انستیتوی فناوری جورجیا واقع در آمریکا دریافتند بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که تحت اکسیژندرمانی قرار گرفته یا به تب مبتلا میشوند، حجم ماده خاکستری مغز آنها کاهش می یابد.
اخبار مرتبط
-
کووید۱۹ طی سه روز حس بویایی را از بین میبرد
تهران- ایرنا- محققان دانشگاه سینسیناتی واقع در اوهایو آمریکا، با مطالعه بیماران مبتلا به کووید…
-
به رهبری محقق ایرانی انجام شد؛
درمان کووید ۱۹ با داروی آرتریت روماتویید
تهران - ایرنا - یک گروه بینالمللی از محققان از موسسه کارولینسکا در سوئد دریافتند با تغییر…
-
فوق تخصص ریه کودکان:
شیردهی مادران مبتلا به کرونا باید به صورت غیرمستقیم انجام شود
مشهد- ایرنا - فوق تخصص ریه کودکان با بیان اینکه تماس تنفسی در زمان شیردهی میتواند بیماری کووید…
-
عملکرد غیرعادی قلب در بیماران مبتلا به کووید ۱۹
تهران – ایرنا - متخصصان دانشگاه ادینبورگ انگلیس با اسکن مافوق صوت قلب بیش از هزار و ۲۰۰ بیمار…
نظر شما