به گزارش روزچهارشنبه روابط عمومی شرکت توزیع برق یزد، محمد میرشمس افزود : طرح های تعطیل و تعمیر، ذخیره عملیاتی ، دیزل ژنراتور و همکاری برنامه ریزی شده برای صنایع همکار در نظر گرفته شد که از ۱۰ خرداد تا ۱۵ شهریور بر اساس تفاهم نامه همکاری مشمول پاداش می شوند.
وی اظهار کرد: موکول کردن زمان تعطیل و تعمیر صنایع در بازه پیک بار تابستان به زمان دیگر ، تعدیل بار در صورت نیاز شرکت توزیع از سوی صنایع ، استفاده از دیزل ژنراتور برای کاهش کلی یا بخشی از بار مصرفی و تعهد کاهش مصرف در ساعت های اوج بار بر اساس برنامه مشخص مشمول پاداش همکاری بخش صنعتی است.
میرشمس با اشاره به اینکه زمان اوج بار از ساعت ۱۲ تا ۱۸ و از ساعت ۲۰ تا ۲۳ شب در فصل تابستان است خاطرنشان کرد: قطع بار یا کاهش بار برنامه ریزی شده بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترکان کشاورزی در ساعت اوج بار هم مشمول پاداش می شود.
این مسوول اضافه کرد: قطع بار برنامه ریزی شده مشترکان کشاورزی ، با استفاده از کنتورهای منصوبه هوشمند از راه دور بر اساس تفاهم نامه منعقد شده امکان پذیر و میزان پاداش آن نیز مشخص است.
میرشمس در خصوص ساعت اوج مصرف برق بخش اداری و تجاری (عمومی و سایرمصارف) هم اظهارکرد : بازه زمانی همکاری در ماه های تیر و مرداد از ساعت ۱۱ تا ۱۵ است که با همکاری استانداری یزد و تغییر ساعت اداری این زمان تعدیل شد و بخشی از آن با کمک این گروه از مشترکان قابل همکاری است.
وی یادآور شد : بخش قابل توجه مصرف برق مشترکان عمومی و سایر مصارف مربوط به سیستم سرمایشی است که با قراردادن کنترلر یا ترموستات قابل مدیریت است.
مدیر دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توزیع نیروی برق یزد افزود : مشترکان سی.ان .جی(CNG) نیز حداقل با ۲ ساعت همکاری در ساعت اوج بار مشمول پاداش می شوند.
میرشمس اضافه کرد: شرکت های استارتاپی علاقه مند همکاری هم می توانند با روش های متعدد در صورت تعدیل بار مشترکان خانگی و براساس قوانین شرکت توانیر از پاداش بهره مند شوند.
تعداد مشترکان برق یزد ۷۱۰ هزار فقره اعلام شد که مشترکان برق خانگی استان ۵۶۷ هزار مشترک ، صنعتی ۱۲ هزار ، اداری ۲۲ هزار مشترک و ۱۰ هزار و ۶۰۰ مشترک هم مربوط به بخش کشاورزی است.
هم اکنون ۸۰ درصد مشترکان توزیع برق استان در بخش خانگی، ۱۳.۵ درصد در بخش تجاری، ۲.۳ درصد عمومی، ۱.۷ درصد صنعتی و ۱.۴ درصد کشاورزی است.
پانزدهم خردادماه ۱۳۹۹ مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با اشاره به ظرفیت استان در ایجاد نیروگاههای خورشیدی گفته بود : این منطقه از لحاظ بهره برداری چنین واحدهایی برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز در کشور در جایگاه نخست قرار دارد.
ابوالفضل اسدی در نشست برخط(آنلاین) خانه مطبوعات یزد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به ۳۳۰ روزهای آفتابی ، وجود شبکههای الکتریکی مناسب و پایدار ، افزود: با توجه به این جایگاه استان، هفت شرکت با ظرفیت ۵۸.۵ مگاوات در مدار بهرهبرداری قرار دارد، امیدواریم این عدد تا پایان سال ۹۹ به ۷۰ مگاوات افزایش یابد.
وی تاکید کرد: این شرکت وظیفه توسعه و بهرهبرداری شبکههای انتقال و فوق توزیع استان را به عهده دارد خاطرنشان کرد: این شرکت توانست در ۱۰ شهرستان ماموریت تامین برق را به خوبی انجام دهد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد تعداد مشترکان بزرگ انرژی الکتریکی استان را ۲۷ مورد بیان کرد و یادآور شد: قدرت اسمی نیروگاههای استان ۲ هزار و ۷۸۰ مگاوات است و نیروگاههای زنبق، سیکل ترکیبی یزد، تابان، سرو، شیرکوه و نیروگاههای تجدیدپذیر و تولید پراکنده از جمله این نیروگاههاست.
وی یزد را شاهراه ارتباطی شبکه برق کشور با پایداری بسیار مناسب دانست که با استانهای خراسان، کرمان، فارس و اصفهان از طریق ۱۱ خط انتقال و فوقتوزیع تبادل انرژی دارد.
نظر شما