«محمد قریشی» روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: به کارگیری پهباد در سم پاشی باغات و مزارع یک فناوری زیست محیطی در راستای توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی است که رونق و شکوفایی تولید محصولات زراعی و باغی را به همراه دارد.
وی افزود: این سمپاشی برای از بین بردن آفات شته، کنه و کرم خراط انجام شده و نتاج و اثر بخشی خوبی به همراه داشت.
رئیس اداره جهاد کشاورزی با اشاره به مزایای به کارگیری پهباد سم پاشی بخش کشاورزی، توضیح داد: کاهش مصرف آب، سم، کود و در نهایت هزینه تولید، جلوگیری از تخریب مزارع و محصولات در زمان گل دهی و افزایش کمی و کیفی محصولات، حفظ سلامت کشاورز و محیط زیست، کاهش تلفات ناشی از تردد تراکتورها در مزرعه و کاهش میزان مصرف سموم و آفت کش از مزایای استفاده از پهپاد در بخش کشاورزی است.
قریشی از نصب تله های فرمونی برای ردیابی آفات باغی در باغات خبرداد و اظهار داشت: از ابتدای اردیبهشت سال جاری نصب تله های فرمونی برای ردیابی آفات باغی شروع شده است.
وی با اشاره به آفات هدف برای ردیابی، اظهار داشت مهمترین آفات منظور در این طرح؛ کرم سیب، کرم و آفات قرنطینه ای و مگس میوه مدیترانه ای هستند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان پردیس هدف از نصب تله فرمونی را ردیابی و تعیین مهم ترین زمان مبارزه با آفات دانست و اظهار داشت: کارشناسان حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی با سرکشی هفتگی به این تله ها و استفاده از داده های موجود می توانند پیک پرواز و تعداد نسل آفت را کنترل و با استناد به تعداد آفات شکار شده به نحوه و زمان مناسب مبارزه با آن آفت دسترسی پیدا می کنند.
به گزارش ایرنا، یکی از راههای مدیریت آفات شکار حشرات نر توسط تله های فرمونی با هدف اختلال در جفتگیری آفات با استفاده از فرمون جنسی است و در شهرستان پردیس طی ۶ ماه گذشته این طرح توسط اداره جهاد کشاورزی در حال اجرا است.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما