به گزارش ایرنا، اسماعیل قربانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت روز ارتباطات در سالن جلسات این نهاد اظهار داشت: یکی از مهمترین مولفه های توسعه یافتگی، سرعت اینترنت است که با بهره برداری اینترنت ۵G ، یکصد سایت جدید برای توسعه شبکه تلفن همراه در اصفهان جایابی شده است.
وی افزود: ۷۰ درصد ظرفیت ICT کشور وابسته به شرکت مخابرات ایران است و به طور تقریبی تمامی شرکت های FCT فراهم کننده اینترنت و اپراتورهای تلفن همراه از زیر ساخت های شرکت مخابرات استفاده می کنند و بروزرسانی این زیر ساخت وظیفه مهم شرکت مخابرات دارد که برای این منظور نیاز به بروز رسانی تعرفه ها داریم.
وی افزود: طی سال گذشته تقاضا سرویس باند پهن (ADSL) در استان افزایش ۸۵ درصدی داشت و سرعت اینترنت با افزایش نزدیک به چهار برابری از ۳۵ گیگ بر ثانیه به ۱۳۰ گیگ بر ثانیه افزایش یافته است که بزودی این ظرفیت به ۲۰۰ گیگ بر ثانیه افزایش می یابد.
وی ادامه داد: توسعه زیرساختهای مخابرات در شهرستانها و مناطق مختلف کشور مستلزم همکاری همه اجزای جامعه ارتباطی شامل شرکت مخابرات، مردم و نهادهای حاکمیتی است و این همکاری چندجانبه به تقویت توسعه ارتباطات، افزایش بهره وری و مدیریت کارآمد میانجامد و رضایت مردم را بدنبال دارد.
مدیر مخابرات منطقه اصفهان با اشاره به توسعه شبکه تلفن همراه در استان تصریح کرد: در یک هزار و ۷۰۰ روستا و آبادی استان بالای ۹۸ درصد مردم دارای تلفن همراه و شخصی هستند و ضریب نفوذ موبایل در این مناطق بیش از ۱۰۰ درصد است.
قربانی اظهار داشت: ۲ میلیون و ۴۹۰ هزار مشترک تلفن ثابت، بیش از ۶۰۰ هزار مشترک فعال سرویس باند پهن (ADSL) و نزدیک هفت میلیون مشترک تلفن همراه اول در استان وجود دارند که با توجه به جمعیت پنج میلیون ۳۰۰ هزار نفری استان بطور متوسط ۲ خدمت مخابراتی بر هر نفر در استان وجود دارد.
وی تاکید کرد: شیوع ویروس کرونا نشان داد زیرساختهای ارتباطی و فضای مجازی بستر ساز دولت الکترونیک، آموزش مجازی، خرید الکترونیک، برگزاری نشستها به صورت مجازی و دهها فرصت دیگر است که در صورت مهیا نبودن این زیرساخت بسیاری از این فعالیت ها تعطیل می شد.
وی تصریح کرد: مخابرات در یک سال و نیم گذشته جهت مدیریت بهینه کرونا توانست کمک شایانی به کشور کند و نشان داد که ظرفیت این حوزه میتواند بسیاری از مشکلات در خصوص مدیریت جامعه و افزایش بهره وری را برطرف نماید.
مدیر مخابرات منطقه استان اصفهان خاطرنشان کرد: در صورت نبود این فضا در ایام کرونا امکان ارائه آموزش مجازی وجود نداشت؛ این حوزه با توجه به زیرساختهای ایجاد شده، نیازهای روزمره مردم در رابطه با خریدهای اینترنتی برطرف کرد؛ حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نشان داد که چقدر میتواند در زمینه کاهش هزینه خانوار، بهینه عمل کند.
استان اصفهان حدود ۶۵۱ هزار پورت دیتای فعال دارد و بیش از یکهزار و ۲۰۰ مشترک در استان اصفهان از پورت VDSL استفاده میکنند.
بیش از ۶۰۰ هزار مشترک در اصفهان از اینترنت پرسرعت (ADSL) استفاده میکنند و ظرفیت پهنای باند استان ۲ برابر نیاز فعلی مردم است.
نظر شما