به گزارش ایرنا، «حجت الله یارمحمد» روز سهشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زنگنه ظرفیتهای بالا و جاذبههای طبیعی گردشگری زیبایی دارد که به عنوان یکی از محورهای توسعه این منطقه در اولویت قرار گرفته و باید به کشور معرفی شود.
وی با بیان اینکه زنگنه به نام شهر شکوفههای آلبالو و گیلاس شناخته شده است افزود: به واسطه ظرفیت بالای این شهر در تولید گیلاس و آلبالو و یکی از شاخصههای گردشگری، هر سال جشنواره آلبالو در شهر زنگنه برگزار میشود که فرصتی مغتنم برای معرفی دیگر جاذبههای گردشگری و سوغاتیهای این شهر است.
شهردار زنگنه بیان کرد: درصدد تشکیل یک مجموعه و تشکّل با محوریت شهرداری هستیم تا بتوانیم با برگزاری وسیعتر جشنواره آلبالو، سوغات و برندهای شاخص شهر زنگنه را به هموطنانمان معرفی کنیم.
یارمحمد با بیان اینکه هر سال در فصل بهار و تابستان جمعیت این شهر به واسطه زیباییهای طبیعی آن به بیش از سه هزار نفر افزایش پیدا میکند، ادامه داد: زنگنه درههای زیبا، باغهای گردو، بادام، گیلاس و آلبالو، باغهای انگور، طبیعتی بکر و زیبا و چشمههای طبیعی دارد که هر سال میزبان مسافران بسیاری از نقاط مختلف است.
وی توسعه مبلمان شهری را از دیگر اولویتهای شهرداری زنگنه برشمرد و گفت: با وجود تلاشهای بسیاری که توسط شهرداران این شهر انجام شده، اما مبلمان شهری مورد غفلت واقع شده و بیشتر روی مباحث عمرانی کار شده است.
شهردار زنگنه ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تاکنون سه برج نوری برای روشنایی پارک و ورودی شهر خریداری و نصب و روشنایی معابر و تیرهای چراغ برق اصلاح و ترمیم شد و برای خرید و نصب تلویزیون شهری نیز رایزنیهای اولیه صورت گرفته است.
یارمحمد بیان کرد: برای آذینبندی سوغاتسراها و کسبه، با کسبه و اصناف شهر زنگنه رایزنی شد تا روشنایی این نقاط نیز مد نظر قرار گیرد و با توجه به تردد بالای این محور، برای روشنایی در شب مشکلی نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه دفن زبالهها در این شهر به صورت غیربهداشتی و در نزدیکی ریل راهآهن انجام میشد گفت: در این رابطه محل جدید دفن زباله حفر و در حال حاضر زبالههای شهر به صورت نیمهبهداشتی دفن و با نظارت شهرداری انجام میشود.
ایجاد مرکز معاینه فنی در شهر زنگنه
شهردار زنگنه همچنین احداث پل «گِلال» مسیر دسترسی شهروندان به مزارع خود را از دیگر اقدامات مهم سال گذشته عنوان کرد و افزود: با وجود محدودیتهای مالی، ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار برای احداث این پل با همکاری اداره جهاد کشاورزی ملایر و خیران شهر زنگنه هزینه شد که مسیر دسترسی شهروندان بیش از ۲ کیلومتر کمتر شد.
یارمحمد به جداسازی آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری اشاره کرد و گفت: هم اکنون در حال حفر یک حلقه چاه برای آبیاری فضای سبز شهری هستیم که تا پایان خرداد امسال آبیاری فضای سبز از طریق این چاه انجام میشود و در فصل تابستان نیز با مشکل کمآبی برای آبیاری فضای سبز مواجه نیستیم.
وی تعمیر ساختمان بخشداری زند با ۳۰ میلیون تومان اعتبار، نوسازی ماشینآلات شهرداری زنگنه با ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار و نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی در مسیرها را از دیگر اقدامات شهرداری زنگنه برشمرد و ادامه داد: دیوارکشی و روشنایی آرامستان زنگنه را در دستور کار داریم که برای امنیت بیشتر امیدواریم تا پایان این دوره به اتمام برسد.
شهردار زنگنه احداث زیرگذر زکات را یکی از طرحهای عمرانی مهم این شهر عنوان و بیان کرد: عملیات اجرایی این پل سال ۱۳۷۹ با اعتبار یک میلیارد تومان آغاز شد که سال ۹۹ به بهرهبرداری رسید و هنوز نواقص و مسائل فنی و مهندسی متعددی دارد که باید رفع شود.
یارمحمد افزود: حدود ۳۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای اتمام این زیرگذر اختصاص دادیم که با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اقدام است و تا ۲ ماه آینده تکمیل و به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه برنامههای ما متناسب با نیاز شهر است و به دنبال سرمایهگذاری و ایجاد منابع پایدار هستیم گفت: برای احداث مرکز معاینه فنی با همکاری نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بنیاد برکت وارد مذاکره شدهایم و رایزنیهای اولیه صورت گرفته تا با ایجاد این مرکز، شهرداری یک منبع پایداری برای درآمدزایی داشته باشد.
به گزارش ایرنا، شهر زنگنه سال ۱۳۸۵ در تقسیمات کشوری به عنوان شهر معرفی شد و جمعیت آن بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۹۱۲ نفر با ۲۴۰ خانوار است که در ۲۵ کیلومتری شهر ملایر واقع شده است.
نظر شما