مجوز تولید قراردادی واکسن های خارجی به شرکت های داخلی داده می شود

تهران - ایرنا - مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: هر شرکتی که در حوزه تولید داروهای بیولوژیک فعال است، می تواند با اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو نسبت به تولید قراردادی واکسن های خارجی کرونا همچون بهارات، آسترازنکا، اسپوتنیک و سینوفارم که مجوز مصرف در ایران دارند، اقدام کنند.

به گزارش ایرنا از وبدا، سید حیدر محمدی، روز چهارشنبه درباره انعقاد قرارداد تولید واکسن کرونا در کشور افزود: هیچ محدودیتی برای هیچ شرکتی که توانمند باشد در زمینه تولید واکسن وجود ندارد. هر شرکتی که توانایی تولید دارو در حوزه داروهای بیولوژیک را داشته باشد، از نظر سازمان غذا و دارو مجاز به تولید واکسن است و چه بسا سازمان غذا و دارو با افتخار از این شرکت ها حمایت می کند.

وی افزود: هر شرکتی که در حوزه تولید داروهای بیولوژیک فعال است، می تواند با اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو نسبت به تولید قراردادی واکسن هایی همچون بهارات، آسترازنکا، اسپوتنیک و سینوفارم که مجوز مصرف در ایران را دارند، به صورت قراردادی در عرصه تولید واکسن کرونا فعالیت کند.

محمدی در مورد تولید قراردادی واکسن اسپوتینک توسط شرکت اکتوور نیز توضیح داد: این شرکت زیرساخت ها و ظرفیت ‌های مناسبی در حوزه تولید فرآورده های بیولوژیک دارد که بر این اساس طبق قرارداد منعقده با موسسه گامالیای روسیه (تولیدکننده واکسن اسپوتنیک) اقدام به تولید واکسن کرده است.

وی گفت: علاوه بر این شرکت سامان داروی هشتم نیز تقاضای تولید واکسن اسپوتنیک را اعلام کرده است که نامه موافقت اولیه را برای این شرکت نیز صادر کرده ایم، همچنین، شرکت سیناژن نیز با یک شرکت استرالیایی نسبت به انتقال تکنولوژی به منظور تولید واکسن را دنبال می کند، انستیتو پاستور نیز با مجموعه کوبایی در حال تولید قراردادی واکسن است.

وی خاطرنشان کرد: براساس آنچه گفته شد، سازمان غذا و دارو خود را متعهد می داند تقاضای همه شرکت هایی که توانایی و ظرفیت تولید داروهای بیولوژیک را داشته و در نظر دارند در حوزه تولید قراردادی و یا انتقال تکنولوژی در حوزه واکسن کرونا فعالیت کنند را بررسی کرده و در صورت رعایت الزامات و دستورالعمل ها از تولید داخل حمایت کند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تاکید کرد: طبق وعده داده شده، واکسن اسپوتنیک تولید شده توسط شرکت اکتوور در خرداد و تیر در دسترس قرار خواهد گرفت، همچنین، به مرور و با تولید انبوه واکسن های تولید داخل، امیدواریم طی ماه های آتی خبرهای خوشی از افزایش چشمگیر تولید واکسن را به هموطنان بدهیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha