به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، "علامعلی رخشانی مهر" روز پنجشنبه در ششمین طرح فراگیر صنعت برق از محل مرکز پایش صنعت برق در جمع خبرنگاران افزود: اگر دستگاه های اجرایی اعم از بانک ها، شهرداری ها و سایر نهادها مدیریت مصرف نکنند نسبت به قطع برق آنها اقدام خواهد شد.
وی ادامه داد: به چند دلیل امسال تابستانی بسیار سخت در انتظار صنعت برق است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر افزود: افزایش پیش از موعد دمای هوا نسبت به سال های قبل یکی از دلایلی است که تابستانی سخت را رقم خواهد زد.
رخشانی مهر گفت: این امر سبب شده چاه های کشاورزی زودتر از موعد مقرر هرساله وارد مدار شوند تا بتوانند آب مورد نیاز این بخش را تامین کنند.
وی افزود: امسال به دلیل کاهش بارش ها تامین آب از منابع سطحی کفاف نمی دهد بنابراین کشاورزان با روشن کردن چاه ها اقدام به برداشت از سفره های زیرزمینی کرده اند.
معاون هماهنگی توزیع توانیر خاطرنشان ساخت: علاوه بر این کاهش نزولات آسمانی سبب شده بخش قابل توجهی از نیروگاه های برق آبی از جرگه تولید خارج شده و همین امر کاهش ۴ هزارمگاواتی تولید برق را به همراه دارد.
رخشانی مهر افزود: امسال ضرورت دارد چند مسئله به طورجدی رعایت شود تا خاموشی های برنامه ریزی شده اعمال نشود.
وی افزایش همکاری بخش صنعت و کشاورزی را یکی از این اقدام ها عنوان کرد و گفت: این موضوع هم اکنون محقق شده به گونه ای که از ۲۹۰ هزار صنعت که پارسال همکاری داشته اند رسیده ایم به ۳۵۰ هزار مورد که از شنبه همکاری خود را شروع خواهند کرد.
معاون هماهنگی توزیع توانیر خاطرنشان کرد: مهمتر از آن برنامه ریزی برای افزایش ۵ هزار و ۶۰۰ مگاوات تولید نیروگاه هاست تا ۴ هزار مگاوات برق آبی ها جبران شود.
رخشانی مهر گفت: راهکار بعدی لزوم رعایت مصرف است که امسال دولت این امر را از خود آغاز کرده است و بر این اساس دستگاه های اجرایی، بانک ها، شهرداری ها و سایر نهادها مکلف به کاهش ۵۰ درصدی مصرف خود شده اند.
وی ادامه داد: براین اساس همه دستگاه ها باید در زمان فعالیت مصرف خود را ۵۰ درصد کاهش دهند و در زمان تعطیل نیز فقط ۱۰ درصد مجاز به مصرف است.
معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: اگر دستگاهی این امر را جدی نگیرد نسبت به قطع برق آن اقدام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، امروز و با حضور بیش از ۵ هزار نفر از پرسنل عملیاتی توزیع برق در سراسر کشور، ششمین اقدام فراگیر توزیع برق با محور عبور از پیک ۱۴۰۰، آغاز شد.
این اقدام فراگیر ۴ هدف اصلی را شامل مقابله با دستگاه های رمز ارز غیرمجاز، تعدیل روشنایی معابر شهری و بین شهری، بررسی آماده به کاری سامانه های برق من و ۱۲۱ و ارزیابی آماده به کاری مولدهای اضطراری پیگیری می کند.
نظر شما