۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۳۸
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 84338326
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اولویت اصلی احزاب هم‌افزایی برای مشارکت در انتخابات باشد

سنندج - ایرنا - رییس خانه احزاب کردستان گفت: احزاب و جریان‌های سیاسی در استان، باید از اختلاف و تخریب همدیگر اجتناب کرده و اولویت اصلی آنان هم افزایی برای افزایش مشارکت در انتخابات باشد.

 محمدمهدی ترابیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فعالان سیاسی و اجتماعی باید ضمن هم افزایی، مشارکت گسترده‌ای در انتخابات داشته باشند، چراکه نرفتن پای صندوق‌های رای، زمینه را برای سواستفاده دشمنان فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه طبق فرموده رهبر معظم انقلاب اولویت کشور حضور پرشور مردم در انتخابات است، افزود: دشمنان با نگاه به میزان پشتیبانی و اعتماد مرم به حاکمیت، مهره های خود را انتخاب و بر اساس آن علیه نظام و مردم برنامه‌ریزی می‌کنند.

رییس خانه احزاب کردستان بر لزوم همدلی مردم، احزاب و مسوولان برای عبور از مشکلات موجود تاکید کرد و گفت: هرچند با مشکلات عدیده‌ای در بحث معیشت روبرو هستیم اما نباید با قهر کردن با صندوق‌های رای آب به آسیاب دشمن بریزیم.

ترابیان اضافه کرد: هر چه مشارکت مردم و جریان‌های مختلف در انتخابات پیش رو بیشتر باشد، سیلی بر دشمنان محکم‌تر خواهد بود.

وی به اهمیت احزاب در دنیای سیاست اشاره کرد و یادآور شد: احزاب سیاسی به عنوان یکی از نهادهای جامعه مدنی نقش بسیار مهمی در نظام های مدرن ایفا می کنند و در شکل دهی دموکراسی جوامع بسیار موثر هستند.

ترابیان با اشاره به اینکه احزاب سیاسی محصول پیشرفت و تکامل جوامع بشری هستند، افزود: هر پدیده اجتماعی برای نهادینه شدن نیازمند سازماندهی است، بنابراین سازماندهی و نهادینه کردن مشارکت سیاسی زیر پوشش احزاب سیاسی قرار می‌گیرد.

وی گفت: احزاب سیاسی به مثابه چرخ دنده های مردم سالاری در نظام‌های سیاسی معاصر به شمار می روند و نقش و کارکردهای فراوانی در فرآیند شکل‌گیری و چرخش قدرت ایفا می‌کنند.

 لزوم داشتن برنامه عملی کاندیداها

رییس خانه احزاب کردستان اشاره‌ای به انتخاب اصلح برای کرسی ریاست جمهوری داشت و ادامه داد: اولویت اول مردم در شرایط کنونی بهبود معیشت است و برای همین گروه‌های سیاسی برنامه‌های داوطلبان خود را بر مبنای اقتصاد چیده‌اند.

ترابیان اظهار داشت: مردم در انتخابات مختلفی شرکت کرده و شعارهای زیادی شنیده‌اند و شاید دیگر شعار کارساز نباشد چرا که تجربه نشان داده است این شعارها پشتوانه عملی ندارند، بنابراین کاندیداهای ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا باید از شعارهای توخالی اجتناب کنند.

وی بر لزوم انتخاب فرد اصلح برای گزینه ریاست جمهوری تاکید کرد و یادآور شد: برنامه عملی واقعی باید نگاه به درون داشته، جامع و همه جانبه‌گر باشد و با تکانه‌های خارجی و تحریم، تولید و اقتصاد کشور فلج نشود.

رییس خانه احزاب کردستان اضافه کرد: کاندیداها باید در برنامه‌های خود تحریم و تورم را مد نظر قرار دهند و بعدها در هنگام گرفتن مسوولیت، آن را بهانه‌ای برای ناتوانی در رفع مشکلات نکنند.

در حال حاضر ۵۰ حزب سیاسی شناسنامه دار در کردستان فعالیت دارند که نیمی از آنها در فضای انتخاباتی فعال می‌شوند و بیشتر احزاب غیر از حدود ۱۰ مورد، مکان مشخص برای فعالیت خود دارند.

 سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد در کشور برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha