حسین اسماعیلیان روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به فضای مناسب برای ایجاد باغ ویلاها در این محدوده تعداد بسیاری انشعاب غیرمجاز ایجاد شده که در این ارتباط، شرکت آب و فاضلاب مشهد با پیگیری های مکرر و اخذ مجوز از مرجع قضایی، شناسایی و تعیین تلکیف این انشعابات را بر اساس قانون مجازات استفاده کنندگان غیرمجاز از آب در اولویت قرار داده است.
وی ادامه داد: در این راستا طی ماه گذشته با برنامهریزی و اقدام همه جانبه بیش از یکصد انشعاب غیرمجاز جمعآوری شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: اشعابات غیرمجاز از مهمترین چالشهای شرکتهای آب و فاضلاب بویژه در شرایط کم آبی است که برخورد با آنها با جدیت پیگیری میشود.
وی افزود: سال گذشته حدود پنج هزار انشعاب غیرمجاز آب در مشهد تعیین تکلیف شد و پیش بینی می شود در سال جاری با برنامه ریزی های صورت گرفته و اقدامات انجام شده، هشت هزار فقره انشعاب غیرمجاز در شهر مشهد شناسایی و تعیین تکلیف شود.
اسماعیلیان ادامه داد: همچنین با توجه به حساسیت موضوع و اقدامات مرتبط با مدیریت تنش آب در سال ۱۴۰۰، برخورد با انشعابات غیرمجاز جزو اولویتهای اساسی این شرکت است و از ابتدای امسال تاکنون حدود ۴۰۰ فقره انشعاب غیرمجاز جمع آوری شده است.
وی گفت: با توجه به شرایط سخت پیش رو در تابستان امسال، ساکنان ۱۱۳ روستا با تنش آبی مواجه هستند و در این شرایط انشعابات غیرمجاز بر شدت بحران میافزایند.
۱۰۰ درصد جمعیت سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفری کلانشهر مشهد از شبکه سازمان یافته فنی و بهداشتی آبرسانی برخوردار هستند و شبکه فاضلاب نیز به طول سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر در مشهد در حال خدمت به شهروندان است.
شرکت آب و فاضلاب مشهد ۳۰۳ هزار مشترک شامل ساکنان این کلانشهر و همچنین اهالی ۲۲۳ روستای پیرامون آن را زیرپوشش دارد.
نظر شما