دکتر «نامدار یوسفوند» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا به نقش به سزای بسیج اساتید در آگاهی مردم در عرصه انتخابات اشاره کرد و افزود: اولین اصل برای بسیج اساتید آن است که از کاندیدای خاصی حمایت نکنند و در عرصه انتخابات نقش منفعل نداشته باشند.
وی اضافه کرد: بسیج اساتید وظیفه دارند به عنوان یک شخص آگاه به شرایط کنونی کشور، برای مردم نقش مرجعت را داشته باشند تا از این طریق مردم جامعه بتوانند مشارکت آگاهمندی را در عرصه انتخابات داشته باشند.
این استاد دانشگاه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در گام دوم انقلاب که فرمودند: «ما هنوز به مرحله دولت سازی نرسیده ایم و تنها مرحله ملت سازی شکل گرفته است»، اظهار داشت: ملت بزرگ ما با انقلاب خود جایگاه این کشور را به جهانیان ثابت کرده اند؛ ولی هنور نبایدهایی در جامعه وجود دارد که باید دست به دست هم با مشارکت و انتخاب آگاهانه خود در انتخابات، دولتی را همتراز با آرمان های انقلاب انتخاب کنیم که بتواند این نباید ها را مرتفع کند.
رییس بسیج اساتید استان کرمانشاه در خصوص صلح با کشور های مستکبر که منطق آن ها برمبنای زور است نیز گفت: دولت منتخب در سال ۱۴۰۰ باید این اصل را سرلوحه سیاست و برنامه های خود قرار بدهد که صلح با کشورهای که صرفا منطقی جز زور ندارند و فقط به منافع خود فکر می کنند کاری بیهوده و ناممکن است.
یوسفوند با اشاره به برخی از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص انتخابات، از اعضا خواست با مشارکت صددرصدی در انتخابات، زمینه را برای تحقق آرمان های والای انقلاب اسلامی هموار نمایند.
ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سراسر کشور در روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما