فیروز فاضلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گسترش فعالیت های قرآنی و ارتقاء فرهنگ و هنر با محوریت قرآن و عترت از مهمترین موضوعات مرتبط با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در این راستا برپایی نمایشگاه های قرآنی نسبت به سال ۹۲ چهار برابر شده است.
وی اظهار داشت: کلاسهای قرآن در دوران فراگیری ویروس کرونا به دلیل حفظ سلامت قرآنآموزان و مطابق با مصوبات ستاد ملی کرونا، غیرحضوری برگزار و در این راستا ۳۵ دوره مجازی آموزش قرآن تشکیل شد وطی مدت یادشده بیش از ۲ هزار گیلانی آموزشهای قرآنی را فرا گرفتند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان از حمایت ۱۲۸ میلیون ریالی از فعالیتهای قرآنی استان در سال گذشته خبر داد و یادآور شد: تعداد برنامه های آموزشی قرآن از ۲۹ مورد در سال ۹۲ به ۷۰ برنامه در سال ۹۸ رسید؛ ۵۳۵ محفل قرآنی ،۲۳ جشنواره و هفته قرآنی، ۱۳۲ کارگاه آموزشی و ۲۳ نشست هنری در حوزه قرآن و عترت طی سال گذشته در استان گیلان برگزار شد
فاضلی ادامه داد:در روزهای اخیر ۲ هزار و ۲۲۱ گیلانی در نوزدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت به صورت مجازی شرکت کردند که ۷۶ درصد آنان بانوان بودند.
وی بیان کرد: برگزاری دوره های سیزدهم تا نوزدهم آزمون سراسری قرآن و عترت در سطح استان ،جمع آوری اطلاعات قرآن آموزان فعال استان در موسسات قرآنی و ثبت در سایت صدرا تصویب سند چشم انداز فعالیت های قرآنی در شورای فرهنگ عمومی استان ،اهدای قرآن و مفاتیح به موسسات و مساجد به ارزش بیش از شش میلیارد ریال و بیمه بیش از ۲۵۰ فعال قرآنی توسط صندوق اعتباری هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر فعالیت های شاخص این اداره کل در حوزه یاد شده است.
۵۶ موسسه فرهنگ قرآن و عترت در گیلان فعال است؛ ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر در گیلان حافظ و قاری قرآن هستند که از این تعداد پنج هزار نفر مرد و هشت هزار و ۲۰۰ نفر بانوان هستند.
نظر شما