به گزارش ایرنا، آیتالله لطفالله دژکام، یکشنبه در نشست مجازی "بررسی و تحلیل انتخابات ۱۴۰۰ در ابعاد مختلف" افزود: انتخاب خوب داشتن چارچوبهایی دارد، در کشور ما الان ممکن است تعدادی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری معرفی شوند اما اگر بخواهیم تمام این افراد را دسته بندی کنیم در ۲ طیف جای میگیرند.
آیتالله دژکام افزود: عدهای می گویند باید با برخی قدرتها در دنیا بسازیم تا وضعیت مردم خوب شود و در مقابل یک عده هم میگویند که تجربه ۱۵۰ ساله نشان میدهد که ما هر زمان که با آنها کنار آمدیم و ساختیم هیچ کاری برای مردم انجام ندادند.
وی ادامه داد: گروه دیگری میگویند که بگذارید به خودمان اتکا داشته باشیم، با اتکای خودمان میتوانیم مشکلات را حل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: اگر می خواهیم مسیری را انتخاب کنیم که با اتکای به توان داخل مسائل و مشکلات را حل کنیم یک انتخاب بسیار خوب است و امیدواریم در این راه انتخابی خوب رقم بزنیم تا با یک حرکت منسجم در مبارزه با فساد، مشکل معیشت مردم نیز برطرف شود.
احساس مسئولیت اجتماعی، گام نخست در تحقق انتخابات پرشور
دژکام در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر احساس مسئولیت اجتماعی را در جامعه تقویت کنیم، گام نخست را در مساله انتخابات که حضور پرشور و حداکثری است به خوبی برداشتهایم.
امام جمعه شیراز، بالاترین انگیزه و نیت برای شرکت در انتخابات را انگیزه الهی و دینی با هدف بهبود وضعیت آینده جهان و حرکت به سمت فراهم کردن زمینه ظهور دانست و افزود: هرچند نیتهای افراد ممکن است متفاوت باشد اما حداقل چیزی که فرد با حضورش در انتخابات میتواند رقم بزند این است که میتوانند در تصمیم گیری برای آینده خودش و خانوادهاش ایفای نقش کند.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم از نظر سیاسی تاکید کنیم، بحث بر سر این است که غیر ممکن است کسی بتواند تاثیر رای خود در انتخابات مختلف را در طول بیش از ۴۰ سالی که از پیروزی انقلاب گذشته است، انکار کند.
دژکام اظهار داشت: اگرچه دشمنان ما حرف هایی زدهاند و الان هم تبلیغات وسیعی را آغاز کردهاند که رای دادن تاثیری ندارد اما هر کسی که کمترین اطلاعات سیاسی داشته باشد نمیتواند انکار کند که رای مردم است که فردی را به مسند ریاست جمهوری مینشاند.
تولیت آستان مقدس حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) با بیان اینکه نتیجه و آثار انتخاب خوب و بد به خودمان باز میگردد تصریح کرد: باید این را به یک باور تبدیل کنیم که کسی که پای صندوق میآید باید مسئولیت انتخاب خود را بپذیرد و کسی هم که نمیآید گلایه نکند که چرا شرایط اینگونه شد.
انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در سراسر کشور برگزار میشود.
نظر شما