سهراب حیدری روز چهارشنبه در حاشیه بازدید فرماندار میاندوآب از محلهای واکسیناسیون کووید ۱۹ این شهرستان اظهار داشت: این مکانها شامل بیمارستان عباسی و ۶ مرکز منتخب خدمات جامع سلامت شهری و روستایی است.
وی با اشاره به پیشبینی ۲ مرکز واکسیناسیون تجمیعی برای افراد بالای ۷۰ سال در شهرستان افزود: هماکنون برای گسترش تزریق واکسن میخواهیم از محیط های عمومی شهری و برخی سالنها از جمله محیط نمایشگاه بینالمللی میاندوآب بهره ببریم که از امروز شروع به کار کرده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با بیان اینکه این کارها با هدف دسترسی مردم برای واکسیناسیون و بدون معطلی برای تمام گروههای هدف انجام میگیرد، گفت: در روزهای آینده محل واکسیناسیون در بخش بکتاش نیز راهاندازی میشود که با راهاندازی آن، اهالی روستاهای مجاور نیز دسترسی راحت و نزدیکتری به واکسن کرونا خواهند داشت.
حیدری با اشاره به اینکه تابحال در میاندوآب به گروههای سنی ۷۵ سال به بالا واکسن کرونا تزریق شده، افزود: از روز شنبه این هفته نیز تزریق واکسن به گروه سنی ۷۰ سال به بالا شروع شده که طبق دستورالعمل و سند ملی کرونا انجام می گیرد.
وی بیان کرد: فرآیند واکسیناسیون با سرعت بالا در میاندوآب در حال اجراست.
در این بازدید فرماندار میاندوآب از محل پذیرش، اتاق انتظار، محل واکسیناسیون، اتاق پزشک و اتاق ریکاوری بازدید کرد.
واکسیناسیون بیماری کووید ۱۹ در میاندوآب از ۱۰ اسفند ماه سال ۱۳۹۹ با تزریق واکسن کرونا در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) میاندوآب آغاز شد و ۱۵۰ دوز واکسن کرونا سهمیه این شهرستان از اولین محموله ورودی به کشور بود که برای ایمنسازی ۷۵ نفر از کادر درمانی در بخشهای ویژه مقابله با کرونا اعم از پزشکان متخصص، پرستاران و کادر خدماتی اختصاص یافت.
با دریافت محمولههای بعدی واکسن کرونا در میاندوآب گروههای جدید شامل کادر بهداشت و درمان، کارکنان آرامستان ها، شماری از ایثارگران، سالمندان مستقر در مراکز شبانهروزی، معلولان و پاکبانان با توجه به دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واکسینه شدند.
واکسیناسیون عمومی سالمندان بالای ۸۰ سال از هفتم اردیبهشت امسال و پس از آن گروههای سنی ۷۵ سال و ۷۰ سال به بالا همزمان با سراسر کشور در میاندوآب آغاز شد و تکمیل واکسیناسیون این گروههای سنی در دست اقدام است.
میاندوآب با بیش از ۲۷۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما