داوود آتشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد ۲۱ هزار نفر دز اول و پنج هزار نفر نیز دز دوم واکسن کووید-۱۹ را دریافت کرده اند.
وی ادامه داد: به علت دور بودن بیمارستان امام خمینی(ره) سردشت از مرکز شهر، مراجعه سالمندان به این مکان برای دریافت واکسن کمتر از حد انتظار است که با پیگیری های انجام شده مقرر شد یک سالن ورزشی داخل شهر برای راه اندازی یک پایگاه واکسیناسیون آماده سازی شود.
مدیر شبکه بهداشت و سلامت سردشت اظهار داشت: مراکز خدمات جامع سلامت روستایی سطح شهرستان نیز در کنار فعالیت های روزمره مراکز روستایی و انجام پایش توسط پزشک و تیم مراقبت طرح واکسیناسیون گروههای هدف و واجد شرایط را انجام داده تا ایمن سازی عمومی اجرایی شود.
آتشی ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان در رعایت شیوه نامه های بهداشتی گفت: افراد بالای ۵۰ سال که تاکنون برای دریافت دز اول واکسن خود مراجعه نکرده اند باید در اسرع وقت با ثبت نام سامانه https://vaccine.salamat.gov.ir/login و پس از دریافت پیامک، نسبت به تعیین زمان و مکان تزریق واکسن خود اقدام کنند.
وی بیان کرد: واکسنهای اختصاص یافته به شهرستان، قبل و پس از عملیات تزریق در سامانههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور نمایندگان بخشهای نظارتی، بهداشتی و درمانی ثبت و ضبط شده و همه دریافتکنندگان آن قابل رصد و پایش هستند.
شهرستان مرزی سردشت با بیش از ۱۲۰ هزار نفر جمعیت هم اکنون در شرایط قرمز مقابله با کرونا قرار دارد.
نظر شما