۷ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۲۲
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84344326
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استانداردسازی صنایع دستی و هتل‌ها به توسعه گردشگری اصفهان کمک می‌کند

اصفهان - ایرنا - مدیرکل استاندارد اصفهان گفت: استانداردسازی صنایع دستی و اماکن اقامتی و هتل‌ها به توسعه هرچه بیشتر صنعت گردشگری در این استان کمک می‌کند.

محمود فرمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالان حوزه صنایع دستی، اماکن اقامتی گردشگری و هتل‌ها می‌توانند با اخذ استاندارد تشویقی که برای این بخش‌ها تعریف شده است نسبت به کیفیت بخشی به محصولات و خدمات خود و اطمینان بخشی به مردم و گردشگران اقدام کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای اصفهان در صنعت گردشگری، اظهار داشت: استانداردسازی صنایع دستی، اماکن اقامتی و خدمات گردشگری در اصفهان اولویت دارد و اداره کل استاندارد آماده هرگونه همکاری برای صدور پروانه استاندارد تشویقی است.

فرمانی با بیان اینکه استانداردهای خوب و کاربردی در سازمان ملی استاندارد برای صنایع دستی و خدمات گردشگری تعریف شده است، خاطرنشان کرد: اخذ این استانداردها برای بخش صنایع دستی و گردشگری اجباری نیست اما دریافت استانداردهای تشویقی به افزایش کیفیت آنها در جهت توسعه صنعت گردشگری کمک زیادی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون فقط یک پروانه استاندارد تشویقی برای خدمات هتلداری در اصفهان صادر شده است، تاکید کرد: تعداد پروانه‌های استاندارد تشویقی صادر شده برای صنایع دستی اصفهان با توجه به ظرفیت‌های فراوان آن، چندان رضایت بخش نیست.

وی با بیان اینکه در زمینه صنایع دستی خاتم‌کاری فقط ۲ نشان استاندارد تشویقی در اصفهان داریم، افزود: درج نشان استاندارد بر روی چنین محصولات به خریداران این اطمینان را می‌دهد که محصول دارای کیفیت خوبی است و در کارگاهی که تحت نظارت است، تولید می‌شود.

مدیرکل استاندارد اصفهان با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی درباره اخذ نشان استاندارد تشویقی برای محصولات و خدمات گردشگری و صنایع دستی، گفت: در صدد برگزاری جلسه‌هایی در این زمینه با مسوولان میراث فرهنگی استان هستیم.

وی با بیان اینکه اصفهان از قطب‌های صنعت گردشگری و تولید صنایع دستی و مصنوعات طلا و جواهر است، اضافه کرد: مواردی مانند کدگذاری مصنوعات طلا اجباری است اما سایر آنها استاندارد تشویقی دارد.

فرمانی ادامه داد: درج نشان استاندارد بر روی محصولات مختلف مانند صنایع دستی، مصنوعات طلا و جواهر و سوغات اصفهان از جمله گز تاثیر زیادی در اطمینان بخشی به گردشگران داخلی و خارجی و همچنین توسعه صادرات آنها دارد. 

وی تصریح کرد: اخذ استاندارد تشویقی برای محصولات و خدمات گردشگری به ایجاد برند معتبر برای آنها بویژه در محصولاتی مانند صنایع دستی نیز منجر خواهد شد.

استان اصفهان با پنج میلیون نفر جمعیت به‌عنوان قطب گردشگری جهان و ایران، بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی شناسایی شده دارد که از میان آنها افزون بر یک‌هزار و ۸۰۰ اثر ثبت ملی شدند.

این استان حدود ۱۵۰ هتل، ۴۴۴ اقامتگاه بومگردی، ۷۰ هتل سنتی، ۱۵۰ خانه مسافر و ۲۳۰ مهمانپذیر و افزون بر ۳۵ هزار تخت دارد.

همچنین اصفهان با دارا بودن یک سوم صنایع دستی جهان و نیمی از صنایع دستی کشور به 'شهر صنایع دستی جهان' مشهور است. 

از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان است که تاکنون ۴۰ هزار نفر شاغل در این بخش ساماندهی شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha