تلاش ها بر اجرای  مناسب قانون جامع خدمات ایثارگران معطوف شده است

کرج - ایرنا - معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: تلاش های زیادی توسط ایثارگران و بنیاد برای تصویب و اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران صورت گرفته است و تعداد زیادی  از مواد آن اجرا شده است .

محمود پاکدل  عصر چهارشنبه در نشستی که با حضور اعضای شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز برگزار شد، افزود: برقراری کمک معیشت برای ۵۰ هزار نفر از ایثارگران و خانواده های آنان و حق پرستاری برای ۵۵هزار نفر از والدین شهدا، افزایش مبلغ  ماده ۲۲، اجرایی شدن بند پ ماده ۸۹ قانون برنامه ششم ، همسان سازی حقوق شهدا و پرداخت ۲ مرحله معوقات مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران  و پرداخت پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی از جمله خدماتی است که طی ۲ سال اخیر با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.
وی اظهار داشت: برقرای حق پرستاری و کمک معیشت برای ایثارگران یکی از اولویت های بنیاد در جهت رفاه ایثارگران است که امیدواریم با تلاش های صورت گرفته بتوانیم ظرفیتی در این زمینه ایجاد و نیاز ایثارگران را برطرف کنیم. 
وی ادامه داد: در بحث اشتغال ایثارگران نیز زیرساخت هایی در حال فراهم شدن است تا دغدغه ایثارگران در این زمینه کاهش پیدا کند، علاوه بر اجرای بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم و افزایش اعتبار و تعداد وام های خود اشتغالی تا به امروز ۴ تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی متولی ایجاد اشتغال و ۳۰ استانداری انعقاد و ابلاغ شده و تفاهم نامه های دیگری نیز در حال پیگیری است که  در آینده نزدیک منعقد خواهد شد.
معاون تعاون و اموراجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با تاکید بر اینکه برخی خدمات همچون احراز و کمیسیون پزشکی فقط مختص بنیاد است، گفت: خیلی از امورات و خدماتی که به ایثارگران ارائه می شود طبق قانون در اختیار بنیاد نبوده و دیگر دستگاه های اجرایی متولی آن هستند ولی بنیاد پیگیری های لازم را در جهت تحقق این خدمات انجام داده و خواهد داد.
پاکدل افزود: در سال ۱۴۰۰ برنامه هایی برای هریک از ادارت کل معاونت تعاون برای گذر از مشکلات پیشبینی شده است که امیدواریم بتوانیم با اجرای این برنامه ها قدم های موثری در جهت خدمت به ایثارگران برداریم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه در روند خدمت دهی به ایثارگران معظم همواره دو رکن قانون و تامین اعتبار باید درنظر گرفته شود، گفت: هر آیین نامه ای که در جهت خدمت به ایثارگران تصویب میشود در ابتدا باید تامین اعتبار شود، لذا در ابتداء باید قانونی تصویب شود که اعتبار آن تامین شده باشد تا در روند اجرای آن قانون با مشکل مواجه نشویم.
این مقام مسئول ادامه داد: قابل ذکر است با محدودیت های زیادی هم در اجرای قانون جامع مواجه هستیم  که یا آیین نامه ندارد، یا نیاز به تامین اعتبار دارد و یا بعضا ابهام دارد، به هر حال در تلاش هستیم تا این مشکلات را برطرف کنیم.

ارایه خدمات به ایثارگران در سریع زمان 

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه بر رضایتمتندی ایثارگران از ارائه خدمات ارائه شده تاکید کرد و تصریح کرد: رعایت عزتمندی در ارایه خدمات، اولین موضوعی است که در ارایه خدمات به ایثارگران باید مدنظر قرار گیرد، باید به این نکته توجه کرد که هرچه قدر ما تلاش کنیم نمیتوانیم ذره ای از  ایثارگری های ایثارگران را جبران کنیم.
وی افزود: ارایه خدمات به ایثارگران در سریع ترین زمان و بهترین راه ممکن و تسهیل در ارایه خدمات به این عزیزان همچون الکترونیکی کردن خدمات از دیگر موضوعاتی است که در جهت ارایه خدمت به ایثارگران باید مدنظر قرار گیرد، بنیاد در بحث الکترونیکی کردن خدمات اقدامات خوبی انجام داده و در تلاش است تا ایثارگران بتوانند بیشتر خدمات مورد نیاز خود را از منزل دریافت کنند.
پاکدل اضافه کرد: رعایت عدالت و همچنین رعایت قوانین و مقررات از دیگر نکاتی است که در جهت خدمت به ایثارگران باید به آن توجه کرد، زیرا بنیاد دستگاه عصمت و طهارت است و کارکنان باید در ارائه خدمات قوانین را در نظر بگیرند، این مهم همواره مورد تاکید رئیس محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: همه ما امروز به این نتیجه رسیده ایم که اگر استقلال داشته و عزتمندانه حرفی برای گفتن داریم، نشات گرفته از مجاهدت و ازخودگذشتگی شهدا و ایثارگران و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بوده و قطع به یقین این فرهنگ راهگشای مشکلات کشور خواهد بود.

تلاش ها بر اجرای  مناسب قانون جامع خدمات ایثارگران معطوف شده است

مراودات ۲ طرفه بین ایثارگران و بنیاد تأثیرات مثبتی در جهت قانونگذاری داشته است

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در دیداری که با چند تن از ایثارگران البرزی داشت، گفت: مراودات دو طرفه بین ایثارگران و بنیاد تأثیرات مثبتی در جهت قانون گذاری داشته  است، نظرات ایثارگران همیشه در قانون گذاری در نظر گرفته‌شده است.

 وی با پدر گرامی شهید والامقام «رحیم فولادوند» و جانبازان سرافراز «محمد نانکلی» و «سید محمد حسین ساجدی» دیدار و از ایثار و مجاهدت این عزیزان تجلیل کرد.
پاکدل در این دیدارها با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا و ایثارگران و تبریک ایام سالگرد آزادسازی خرمشهر، با اشاره به حماسه سوم خرداد گفت: جانبازان و آزادگان پس از گذشت سال‌ها مشقت و مجاهدت دوران اسارت را طی و به گفته مقام معظم رهبری مدظله‌العالی تبدیل به الماس‌های درخشان شده‌اند، در همین راستا ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران بنای برگزاری مراسم سوم خرداد امسال را با محوریت آزادگان و جانبازان و عملیات بیت  المقدس بنانهاده و از این عزیزان در مراسمی که به‌صورت وبینار در سراسر کشور برگزار گردید تجلیل کردند.
وی افزود: در برنامه دیگر که در سالن شهید با حضور رایزن‌های فرهنگی از همه کشورهای جهان برگزارشده بود در خصوص دیپلماسی ایثار مطالبی طرح  که عمده تأکیدات بر این بود که میدان و دیپلماسی از هم جدا نبوده و باعث ارتقاء جایگاه امروز ما در دنیا شده است.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه دیدار با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را از تأکیدات مقام معظم رهبری و امام راحل دانست و گفت: در طرح دیدار با ایثارگران ضمن زیارت، مشکلات ایثارگران نیز برطرف خواهد شد.
پاکدل در پایان ضمن آرزوی سلامتی برای همه‌ی ایثارگران عزیز گفت: ان‌شاءالله خداوند متعال توفیق دهد تا کارکنان بنیاد بتوانند در مسیر که قدم گذاشته‌اند استوار بمانند و با اخلاص و اعتقاد به ایثارگران عزیز خدمت کنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha