به گزارش ایرنا، علی زینی وند روز پنجشنبه در ویژه برنامه بزرگداشت پنجم خردادماه به عنوان روز نسیم مهر ویژه حمایت از خانواده زندانیان نیازمند از خیران خواست تا علاوه بر جشنهای گلریزان در مقاطع مختلف زمانی در سال به این مساله توجه کنند و حمایت خیرخواهانه خود را از این قشر آسیب پذیر داشته باشند.
وی گفت: متاسفانه چشمانداز روشنی برای کنترل جرائم و کاهش زندانیان در آینده نزدیک وجود ندارد و اگر تغییری در قوانین جرمزدایی و مجازاتهای جایگزین نباشد، فرآیند افزایش زندانیها همچان ادامه خواهد داشت و در نتیجه راهی نداریم که برای کاهش آسیبهای مرتبط با این معضل بزرگ، انجمنها و حمایتها را افزایش دهیم که از آسیبهای جدی آن بکاهیم.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه ۶۸ درصد زندانیان مرتبط با مواد مخدر هستند، تصریح کرد: درصدی کمی از این زندانیان به مافیای اصلی مواد مخدر مربوط میشود و اکثرا برای تامین معیشت روزانه زندگی به خردهفروشی مواد مخدر و سایر جرائم روی آورده اند.
زینی وند بر استفاده از توان اداری و عمومی برای تقویت بنیه مالی انجمن حمایت زندانیان تاکید کرد و گفت: مجموعه اجرایی استان آمادگی لازم برای همکاری در حوزه های حرفهآموزی هدفمند به زندانیان و توانمندسازی خانواده زندانیان در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی را دارد.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان نیز نامگذاری پنجم خردادماه به عنوان روز نسیم مهر را اقدامی در راستای حمایت های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، معنوی از خانواده هایی دانست که سرپرست خانواده به دلیل ارتکاب جرم وارد زندان شده است و خانواده وی با تاثیرات سوء ناشی از زندانی شدن فرد روبرو شده اند.
سید مجتبی حسینی افزود: حمایت از خانواده زندانیان نیازمند یکی از سیاست های مهم سازمان زندان ها در سال ۱۴۰۰ است ولازم ایت که در این زمینه تدابیر لازم اندیشیده شود.
وی به فعالیت ۱۱ انجمن حمایت زندانیان در شهرستان های استان کرمان اشاره و بیان کرد: گام های بسیار ارزشمند ومفیدی در حمایت از خانواده زندانیان نیازمند انجام شده است.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان کرمان با اشاره به این مطلب که ۷۲ درصد مددجویان زندان های استان کرمان متاهل هستند، گفت: در مجموع در سطح استان کرمان پنج هزار و ۸۶۰ نفر از خانواده های زندانیان باید تحت حمایت قرار گیرند که در حال حاضر۲ هزار و ۷۳۶ نفر تحت پوشش قرار گرفته اند.
حسینی، جرم ۶۸ درصد مددجویان زندان های استان کرمان را مرتبط با مواد مخدر و ۲۵ درصد را مربوط به سرقت دانست و ادامه داد: ۸۵ درصد خانواده های این مددجویان مستحق عنایت ویژه هستند و عمدتا فاقد مسکن بوده در وضعیت بسیار بد و عمدتا در حاشیه شهر زندگی می کنند.
وی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان از ۳۱۳ خانواده مددجویان زندان ها دیدار شد و این دیدارها دستاوردهای خوبی را به دنبال داشته است.
نظر شما