استاندار همدان: انتخابات نماد جمهوریت و مقبولیت نظام اسلامی است

همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت که انتخابات نماد برجسته و عینی مردم سالاری دینی، دموکراسی، جمهوریت و اسلامیت نظام است به نحوی که مقبولیت و محبوبیت نظام در جریان برگزاری انتخابات نمود عینی پیدا می کند.

به گزارش ایرنا، «سیدسعید شاهرخی» روز پنج‌شنبه در نشست مشترک فرمانداران شهرستان ها و عوامل اجرایی ستاد انتخابات استان همدان، اظهار داشت: محبوبیت و مقبولیت نظام در جریان انتخابات نمود پیدا می کند و در نظام مقدس جمهوری اسلامی برگزاری متعدد انتخابات نشانه ملموس و نماد عینی مردم سالاری دینی و نقش محوری مردم در تعیین سرنوشت کشور است.

وی با تاکید بر اینکه انتخابات به عنوان یک رویداد مهم سیاسی، اجتماعی باید بدون حاشیه و قانونمند با حضور باشکوه ، پرشور و آگاهانه مردم برگزار شود، تصریح کرد: اصل و اساس برگزاری انتخابات به عنوان یک رویداد منحصر به فرد، ایجاد تحول، دگرگونی، پیشرفت، توسعه، دوام و بقای کشور است که در نتیجه امنیت، آرامش و رفاه را برای عموم مردم به دنبال دارد.

استاندار همدان افزود: میزان بهره وری نظام های سیاسی و کشورها از انتخابات به میزان مشارکت مردم در این رویداد مهم بستگی دارد و افزایش حضور و مشارکت حداکثری مردم نشانه اُنس، علاقه و مسئولیت پذیری افراد در مسیر توسعه و آبادانی کشور است.

شاهرخی با بیان اینکه ملاک اصلی کار مجریان انتخابات، اجرای مر قانون و زمینه سازی برای حضور حداکثری و آگاهانه مردم در پای صندوق های رای است، گفت: مشارکت حداکثری و آگاهانه مردم در انتخابات دارای ملزومات و پیش نیازهایی همچون گفت وگوی چهره به چهره و ایجاد انگیزه برای حضور در پای صندوق اخذ رای است.

وی تاکید کرد: تکلیف قانونی و شرعی مجریان و دست اندرکاران انتخابات، برگزاری این رویداد مهم و ملی منطبق بر ضوابط و مقررات و همچنین حفاظت و صیانت از رای و نظر مردم است.

استاندار همدان از فرمانداران شهرستان های تابعه خواست تا 28 خرداد، روند و فرایند برگزاری انتخابات را با دقت و ظرافت مرور و اجرا کنند چراکه وجود کوچکترین سستی و ضعف در مسیر اجرای کار پذیرفتنی نیست.

شاهرخی با بیان اینکه همه دستگاه های اجرایی موظف به همکاری و همراهی کامل با ستاد انتخابات هستند، اظهار داشت: فرمانداران اشخاص توانمند و متعهدی را به عنوان نمایندگان خود در این فرایند انتخاب کنند چراکه این افراد به عنوان نماینده دولت و وزارت کشور در شعب و پای صندوق های اخذ رای حضور دارند.

وی افزود: براساس قانون نقش نمایندگان فرماندار بسیار مهم و تعیین کننده است به نحوی که تصمیم گیرنده نهایی در محل شعب اخذ رای هستند، این افراد در استقرار اعضای هیات های نظارت، اجرایی، نیروهای امنیتی و انتظامی و نمایندگان نامزدها مسئولیت مستقیم دارند و باید به گونه ای عمل کنند که هیچ تداخل و یا موازی کاری در فرایند اجرا بروز کند.

استاندار همدان گفت: شان و اقتدار نماینده فرماندار به عنوان مجری انتخابات باید حفظ شود چراکه وی مجری سیاست های دولت در محل شعب اخذ رای محسوب می شود و باید با حفظ بیطرفی کامل به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی، از بروز هرگونه تخلف و کار غیرقانونی له یا علیه نامزدها در راستای صیانت از رای مردم قاطعانه جلوگیری کند.

شاهرخی با تاکید بر اینکه نباید به خاطر دنیای دیگران آخرت خود را تباه کنیم، تصریح کرد: هر چند مسئولیت شعب اخذ رای با نمایندگان فرماندار است، اما دیگر اعضای حاضر در شعب نیز باید با حفظ استقلال و در نظر گرفتن انصاف و ضوابط قانونی، در کمال بیطرفی وظایف خود را در راستای صیانت از رای مردم انجام دهند.

نماینده عالی دولت در استان همدان اظهار داشت: ستاد انتخابات پیش بینی های لازم برای حمل ایمن و سالم تعرفه ها به استان همدان و از مرکز استان به فرمانداری و بخشداری های تابعه و همچنین نحوه توزیع آنها در شعب اخذ رای را انجام داده و هیچ مشکلی دراین زمینه وجود ندارد.

 داشته باشد.

شاهرخی افزود: باید متناسب با هر شهرستان و در نظر گرفتن آرای ماخوذه انتخابات های گذشته، تعرفه موردنیاز پیش بینی و تامین شود که در جریان برگزاری انتخابات با مشکل کمبود تعرفه اخذ رای در هیچ یک از شعب استان مواجه نشویم.

وی همچنین با تاکید بر لغو مرخصی و ماموریت فرمانداران و کارکنان تا زمان برگزاری انتخابات، گفت: فرمانداران تمامی فرایندها و مسائل مرتبط با انتخابات را تا روز 28 خرداد(زمان برگزاری انتخابات) به دقت و به صورت مستمر بررسی و مورد نظارت قرار دهند و اقدامات لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن انتخابات را انجام دهند.

نماینده عالی دولت در استان همدان با اشاره به اینکه نیروی انسانی و امکانات مورد نیاز ستاد انتخابات از طریق دستگاه های اجرایی در مرکز استان و شهرستان ها تامین می شود، افزود: نیروی انتظامی نیز به عنوان مسئول حفظ و تامین امنیت شعب و صندوق های اخذ رای حضوری موثر و برنامه ریزی شده دراین عرصه دارد که در صورت نیاز می تواند از ظرفیت بسیج و سپاه نیز به عنوان نیروی کمکی استفاده کند.

استاندار همدان در ادامه با اشاره به اینکه ایجاد فضای انتخاباتی و نزدیک شدن به روزهای پایانی عمر دولت نباید منجر به کاهلی و کم کاری مدیران شود، تصریح کرد: تمامی مدیران دستگاه های اجرایی مکلف شرعی و قانونی به انجام دقیق وظایف و خدمات رسانی بهینه به مردم تا اخرین لحظه مسئولت هستند.

وی افزود: مجموعه مدیریتی استان همدان در روزهای پیش رو تا پایان عمر دولت همانگونه کار خواهد کرد که در روزهای ابتدایی مسئولیت و استقرار دولت کار می کرده و تمامی اقدامات در سال جاری نیز باید همچنان مبتنی بر سند سه ساله توسعه استان باشد.

شاهرخی تصریح کرد: استان همدان به یک کارگاه بزرگ عمرانی و سازندگی تبدیل شده و هم اکنون ۳۰۰ پروژه بزرگ و کوچک در مناطق مختلف این استان در حال اجراست که نشان دهنده اقدامات مهم و خدمات ارزشمند دولت طی سال های اخیر در این استان است.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس یازدهم شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۲۸ خرداد امسال برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، «عیسی جعفری» نماینده مردم شهرستان های بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی تیرماه سال ۹۹ به دلیل ابتلا به ویروس کرونا درگذشت و انتخابات میان دورای مجلس برای انتخاب نماینده مردم دراین حوزه انتخابیه ۲۸ خرداد برگزار می شود.

استان همدان با ۱۰ شهرستان، هفت حوزه اصلی و ۱۹ حوزه فرعی (شامل سه شهرستان و ۱۶ بخشداری) دارای ۹ کرسی در مجلس شورای اسلامی است.

ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی روستا در ۹۱۷ روستای استان همدان و ۲ تیره عشایری «جمور» و «ترکاشوند» برگزار می‌شود.

در این دوره از انتخابات ۲ هزار و ۹۶۶ نفر به عنوان اعضای شورای روستاها و ۱۷۴ نیز به عنوان عضو شورای شهر و در مجموع سه هزار و ۱۴۰ نفر به عنوان منتخبان ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان برگزیده خواهند شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha