به گزارش ایرنا؛ کرمعلی زارعی روز یکشنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل شهرستان روانسر افزود: با توجه به افزایش دما، با آتش سوزی و قطعی برق مواجه هستیم و نقش کارگروه انرژی و برق بسیار مهم و حساس است.
وی تصریح کرد: در مقوله پدافند غیرعامل و در حوزه مقابله با کرونا ، تاکنون ۷۲ جلسه استانی با ۶۲۲ مصوبه برگزار شده و باتدبیر و تلاش استاندار ، همه مدیران و به ویژه کادر بهداشت و درمان اقدامات بسیار خوبی در این حوزه صورت گرفته است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح جامع مطالعات پدافند غیرعامل استان کرمانشاه با ۶۰ درصد پیشرفت مطالعاتی توسط دانشگاه صنعتی شریف در دست اجرا است اظهار داشت: طرح جامع مطالعاتی پدافند غیرعامل شهر کرمانشاه نیز با ۹۵ درصد پیشرفت در مراحل پایانی قرار دارد و امیدواریم تا سه ماه آینده رونمایی شود.
زارعی ادامه داد: اتکا به توانمندی داخلی و حمایت از تولید و کارآفرینی از اولویت های پدافند غیرعامل برای تحقق شعار سال جاری است.
وی اضافه کرد: بازدارندگی و تهدید شناسی، کاهش آسیب پذیری ، تداوم فعالیت های ضروری، ارتقای پایداری ملی، تسهیل در مدیریت بحران و مقابله با تهدیدات نظامی فلسفه اصلی پدافند غیرعامل است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان کرمانشاه افزود: فعالیت بیش از پیش کارگروه های ۱۲گانه پدافند غیرعامل ، رصد و پایش مستمر تهدیدات ،تامین تجهیزات و آموزش و تمرین باید در شهرستان ها با جدیت انجام شود و میزان آمادگی را در شهرستان ها نیز ارتقا دهیم.
فرماندار شهرستان روانسر نیز گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان روانسر، اجرای اصول پدافند غیرعامل در این شهرستان در تمام ابعاد یک ضرورت است.
سعدی مصطفی زاده افزود: شناخت و آسیب شناسی، برنامه ریزی و هدف گذاری سه مولفه اصلی در پدافند غیرعامل است.
وی با بیان اینکه در پدافند غیرعامل باید فرهنگ سازی و مردم مشارکت داده شوند اظهار داشت: نقش رسانه ها و سازمان های مردم نهاد برای اجرای بهتر پدافند غیرعامل بسیار اثرگذار است.
وی تصریح کرد: پدافند غیر عامل معطوف به یک حوزه خاص نمی شود بلکه در همه حوزه های امنیتی ، عمرانی ، اقتصادی، فرهنگی، بهداشت، کشاورزی و سایر بخش ها گسترده شده است و باید در برابر تهدیدات و کاهش خطرات آمادگی لازم را داشته باشیم.
شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
نظر شما