به گزارش ایرنا رضا یوسفی شامگاه دوشنبه در نشست خبری به عملکردی از این واحد در سطح شهرستان اشاره کرد و افزود: از ابتدای سال ۹۹ تا کنون۲۶ میلیارد تومان صرف امورات برق رفسنجان شد که از این میزان چهار میلیارد تومان اعتبار در بحث برق رسانی به خانه های مردم، چهار میلیاردو ۵۰۰ میلیون تومان صرف رفع افت ولتاژ و رفع فرسودگی شبکه برق شهرستان شد.
وی ادامه داد: همچنین اهالی روستایی از توابع سرچشمه برق دار شدند که برای برق رسانی به اهالی این روستا بیش از ۱۳۰ میلیون تومان هزینه شد.
یوسفی تصریح کرد: برای روشنایی معابر هم چهار میلیارد تومان و برای تقویت پایه های تیرهای برق و بتون های آن ها هم ۸۰۰ میلیون تومان صرف شد؛ ضمن اینکه در بحث برق رسانی به کارخانه ها و بخش تولید شهرستان هم ۱۳ میلیارد تومان طی مدت ذکر شده هزینه شده است.
مدیر امور برق شهرستان رفسنجان اضافه کرد: برق شهرستان های کرمان، رفسنجان، کوهبنان، راور، چترود، گلباف، راین و زرند تحت پوشش توزیع نیروی برق شمال استان هستند که سالانه ۷۶۰ مگاوات برق مصرف می کنند از این میزان۲۴۰ مگاوات در رفسنجان مصرف می شود که یک سوم برق تولیدی شرکت توزیع نیروی شمال استان کرمان در این شهرستان مصرف می شود.
وی با اشاره به وجود ۱۳۵ هزار اشتراک برق در رفسنجان توضیح داد: از این تعداد ۲ هزار اشتراک برق برای پمپ چاه های آب کشاورزی است و ۲۲۰ مگاوات که نصف برق شهرستان را شامل می شود مصرف می کنند.
یوسفی خاطرنشان کرد: پس باید مدیریت صحیح مصرف برق را به سمت کشاورزی ببریم، فروردین ِامسال ۲۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش مصرف برق در رفسنجان را شاهد بودیم، از طرفی به دلیل کمبود بارش ها و نزولات آسمانی و کمبود آب، برق کمی توسط سدهای کشور تولید شد همچنین ماینرها و تولید رمزارزها هم بر مشکلات برق کشور مضاعف شد و پیک بار کشور با مشکل مواجه شد.
وی تصریح کرد: سال گذشته به میزان پنج هزار مگاوات در کشور کمبود برق داشتیم و امسال هم ۱۰ هزار مگاوات کمبود داریم که برای رفع کمبود برق نهایتاً به سمت خاموشی اضطرای و خاموشی ۲ ساعته برق مشترکان رفتیم و تا کنون مشکل خاصی نبود.
مدیر امور برق رفسنجان به مردم توصیه کرد: به سمت مدیریت صحیح برق بروند و با خاموشی لامپ های اضافی در منازل یا محل کار، استفاده از دور کُند کولرهای آبی، استفاده از لامپ های ال ای دی، عدم استفاده از کولرهای گازی و دیگر وسایل برقی غیر ضرور کمک بسیار بزرگی به مدیرت مصرف برق خواهد شد.
استخراج کنندگان ارزهای دیجیتال به مراجع قضایی معرفی می شوند
وی به ۲ چالش مهم در امور برق رفسنجان اشاره کرد و گفت: یکی از معضلات سرقت سیم های برق در این شهرستان است که ۴۵ درصد سرقت های استان کرمان را شامل می شود.
یوسفی بیان کرد: موضوع دیگر هم وجود ماینرها و تولید رمز ارزها است؛ استخراج کنندگان ماینرهایی را تهیه می کنند که در منزل یا محل دیگر نصب و از برق غیر مجاز اقدام به تولید رمز ارز یا ارز دیجیتال می کنند؛ این افراد پس از شناسایی به مراجع قضایی معرفی می شوند ضمن اینکه دستگاه ها و ماینرهای آن ها ضبط می شود جریمه هم می شوند.
مژدگانی ۲تا ۱۰میلیون تومانی در معرفی تولید رمز ارز غیر مجاز
وی ادامه داد: روزانه ۱۰ تا ۱۲ کشفی ماینر غیرمجاز در رفسنجان داریم؛ اگر فردی از تولید رمزارز غیرمجاز اطلاع داشته باشد و ما را از آن اقدام باخبر سازد مژدگانی از ۲ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان دریافت خواهد کرد.
یوسفی در بخش دیگر از سخنانش به ارتقای پست نیروگاه برق رفسنجان از ظرفیت ۳۰ مگاآمپر به ۸۰ مگاآمپر خبر داد و گفت: این پست به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: در سفر اخیر وزیر نیرو به رفسنجان قرار شد تا چند سال آینده شبکه توزیع سیمی را به شبکه کابل خودگردان تبدیل شود که این اتفاق انجام شده و ۲۰۰ کیلومتر در رحمت آباد و رستم آباد، معراج، یادگار امام و شهرک هزار واحدی در حال انجام است.
یوسفی خاطرنشان کرد: قرار است ۷۰۰ کیلومتر شبکه برق رفسنجان در چهار سال آینده به کابلی تبدیل شود که مزایایی از جمله کاهش افت ولتاز برق و کاهش سرقت ها در امور برق را در برخواهد داشت.
وی گفت: دو مرکز مجاز ماینر تولید ارز دیجیتال داریم که هر دو مرکز در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان هستند یکی از این مراکز زیر نظر مدیریت توزیع برق شمال استان کرمان است که از همان جا برق گرفته و به رمز ارز تبدیل می کند دیگری هم ۴۰۰ کیلوواتی است که این مرکز هم مجوز تولیدی رمز ارز را دریافت کرده است بقیه استخراجی رمز ارز ها در منازل یا نواحی دیگر هستند ک به صورت غیر مجاز اقدام به فعالیت می کنند.
یوسفی ادامه داد: این دو مرکز هم از اول خرداد امسال تعطیل و خاموش شده اند که این خاموشی تا شهریور ادامه خواهد داشت.
نظر شما