۱۰ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱
کد خبرنگار: 1015
کد خبر: 84349826
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

فعال سیاسی: مشارکت حداکثری موجب افزایش اقتدار نظام می‌شود

گناوه - ایرنا - فعال سیاسی و نویسنده کتاب "راز قطع‌نامه" گفت: هرچقدر مشارکت مردم در انتخابات ۲۸ خرداد ماه حداکثری و پررنگ باشد ، اقتدار نظام در عرصه بین‌المللی، منطقه و داخلی افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش ایرنا، کامران غضنفری روز دوشنبه در نشست مجازی " مشارکت در انتخابات در گناوه"  افزود: اگر حضور مردم در انتخابات کمرنگ باشد، دشمنان نظام از آن به عنوان حربه تبلیغاتی علیه ما بکار می‌گیرند و بر آن مبنا ،  فشارها و تحریم‌های اقتصادی را بر کشور افزایش می‌دهند.

پژوهشگر تاریخ معاصر ایران گفت: برخلاف ادعای جمعی که می‌گویند، "رئیس جمهوری اختیار کمی دارد:"، به هیچ وجه صحیح نیست بلکه اختیارات رئیس جمهوری زیاد و قابل مقایسه با مدیران و قواهای دیگر کشور نیست.

وی گفت: رئیس جمهوری کسی است که چندین هزار پست مدیربت اجرایی را در کشور بصورت مستقیم و غیرمستقیم انتخاب می‌کند و در مناصب مختلف قرار می‌دهد که  این مهم اهمیت جایگاه آن را می‌رساند.

نویسنده کتاب راز قطع‌نامه بیان کرد: قوای مقننه و قضائیه  کشور و نیروهای مسلح وابسته به دولت و تصمیم رئیس جمهوری هستند زیرا بودجه آنان وابسته به دولت است.

غضنفری افزود: رئیس جمهوری اختیارات وسیع دارد و به همین دلیل انتخاب فردی برای این پست مهم است زیراکه سرنوشت دستگاه‌های اجرایی کشور بستگی  به تصمیم فردی دارد که در این سمت اننخاب خواهد شد.

وی اظهار کرد: در صورتی که رئیس جمهوری با آرای کم  برسرکار بیاید در اعمال سیاست و برنامه‌های خود ممکن است با اقبال  زیادی مواجه نشود و اقتدارش کاهش پیدا کند.

نویسنده کتاب راز قطع نامه با بیان اینکه برخی ها مطرح می کنند چرا در انتخابات شرکت کنیم و اگر کردیم چه  اتفاقی می‌افتد، گفت:  نقش تک تک افراد در این دوره از انتخابات مهم است و اگر این افراد به سرنوشت خود و اطرافیان و کشور خود علاقه‌مندند باید شرکت و فرد موردنظر خودرا انتخاب کنند.

وی افزود: دشمنان نظام از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی درصدند تا انتخابات ۲۸ خرداد بسیار کمرنگ و کم رونق و باحضور حداقل مردمی برگزار شود تا ادعا کنند که  نظام در دنیا  مقبولیت مردمی ندارد اما با گذشت  چهار دهه از انقلاب، با هوشیاری مردم توطئه و نقشه‌های آنها شکست خورده و موفق نشده‌اند.

این فعال سیاسی گفت: میزان حضور و مشارکت مردم در جهار دهه گذشته بین ۵۰  تا ۸۵ درصد بوده‌است و در این نرم درصدی انتخابات برگزار شده‌است.

وی بیان کرد: باید سعی کنیم در این دوره از انتخابات مردم حضور چشمگیری داشته باشند البته باید توجه داشته باشیم در داخل کشور کسانی هستند که درصدد ناامیدی  و دلسرد کردن و حضور حداقلی مردم هستند.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با  ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایر ، دومین میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و نخستین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۸ خردادماه ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha