خراسان رضوی رتبه دوم ضریب پوشش بیمه روستاییان کشور را دارد

تربت‌حیدریه- ایرنا- مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی گفت: این استان بعد از استان آذربایجان شرقی رتبه دوم کشور را از نظر جمعیت زیرپوشش این صندوق کسب کرده است.

محمود کاظمی روز دوشنبه در نشست صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان تربت‌حیدریه افزود: در حال حاضر ۱۷۲ هزار خانوار بیمه شده روستایی در خراسان رضوی را زیرپوشش داریم.
وی ادامه داد: جمعیت خانوار روستایی استان ۵۱۶ هزار نفر و جمعیت بهره‌بردار بخش کشاورزی ۳۳۸ هزار نفر است و بر اساس آمار جهاد کشاورزی بیشترین آمار مربوط به خراسان رضوی است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان رضوی گفت: در بین ۳۲ شهرستان استان، شهرستان های بجستان و سبزوار بیشترین و زاوه و باخرز کمترین ضریب پوشش بیمه را به خود اختصاص داده‌اند.
وی افزود: هر چند تربت‌حیدریه اکنون یکی از ۱۰ شهر برتر استان است، اما انتظار داریم جایگاه خود را به سه شهر برتر استان ارتقا دهد.
کاظمی ادامه داد: پارسال با وجود محدودیت‌های اعمال شده به خاطر کرونا، در مقایسه با ۱۶ سال فعالیت صندوق، موفق شدیم بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه شده جدید جذب کنیم.       
وی گفت: با وجودی که عمر این صندوق زیاد نیست اما میانگین سنی اعضا بسیار بالاست و اولویت ما در جذب عضو جدید، سرپرستان خانوار هستند و بنا داریم با اقدامات حمایتی از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت‌حیدریه هم گفت: ‌اکنون از مجموع ۲۳ هزار خانوار روستایی این شهرستان، ۹ هزار خانوار معادل ۴۱ درصد جامعه هدف، زیر پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر هستند و ۶ هزار خانوار نیز زیرپوشش هیچ خدمات بیمه‌ای نیستند.
حسین محمدی افزود: در زمینه خدمات‌دهی به روستاییان، این بیمه مورد تاکید است و اطلاع رسانی در خصوص خدمات مطلوب و حمایتی این بیمه نیازمند ورود جدی دهیاران، اعضای شوراهای اسلامی و مشارکت بیش‌ از پیش روستاییان است.
وی ادامه داد: صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر برای گسترش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در جامعه هدف و افزایش خدمات دهی، نیازمند اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تربت‌حیدریه گفت: ۱۷ صندوق خرد زنان روستایی با دستکم ۲۵ عضو در این خطه داریم که فعالیت این افراد در زمینه خیاطی، پرورش مرغ بومی، پرورش قارچ و دیگر مشاغل روستایی است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha