به گزارش ایرنا، مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور در این آیین گفت: با توجه به بازنشستگی معلمان، کشور در سال ۱۴۰۴ با کمبود ۴۰۰ هزار معلم روبرو میشود و که باید استفاده از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان این کمبود را کنترل و جبران کرد.
مهدی احمدی افزود: با افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان که از سال گذشته آغاز شده، تلاش میشود برای جبران این کمبود گامهای موثری برداشته شود.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر ۱۰۰ هزار دانشجو معلم در قالب ۹۷ پردیس دانشگاه فرهنگیان در کشور مشغول به تحصیل هستند گفت: این دانشگاه در کنار کمیت تامین نیرو برای آموزش و پرورش به فکر کیفی سازی در نظام تعلیم و تربیت است و در این راستا معلم به روز، اهل مطالعه و توانمند در انتقال مهارتهای زندگی به دانشآموزان و آیندهسازان را تربیت میکند.
احمدی با اشاره به کمبود فضای خوابگاهی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان گفت: برای برطرف کردن این مشکل طرح ۱۰۰-۳۱ این دانشگاه به منظور احداث دانشگاه جامع فرهنگیان با استفاده از توان خیران در استانهای کشور اجرا میشود.
مدیرعامل بنیاد خیران حامی دانشگاه فرهنگیان کشور افزود: در اجرای این طرح برای ساخت دانشگاه جامع فرهنگیان در هر استان ۱۰۰ هکتار زمین پیش بینی شده و انتظار میرود در بوشهر با حمایت دستگاههای ذیربط این پروژه تحقق پیدا کند.
احمدی افزود: پس از جبران کمیت باید کیفی بودن دانشگاه فرهنگیان مورد توجه قرار گیرد و معلم هم تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تربیت شود.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت خیران و نیکوکاری در این دانشگاه ضروری است، گفت: این ظرفیت حامی توسعه اقتصادی کشور است و در ایران اسلامی پیشینه بسیار خوبی در امر نیکوکاری و سنت حسنه وقف وجود دارد.
احمدی افزود: استفاده از ظرفیت خیران کشور ضعف اعتبارات دولتی را جبران می کند و گامی مهم در راستای موفقیت دانشجو معلمان کشور است.
وی تاکید کرد: توجه به دانشگاه فرهنگیان به دلیل تربیت معلمان به منظور تعلیم و تربیت نسل های آینده ساز کشور از ضرورت بالایی برخوردار است، طوریکه این مهم بسیار مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است.
مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: این بنیاد که مرکز آن در تهران است دارای هفت نفر هیأت مدیره و ۱۵ نفر هیأت امنا و ۴۰ موسس صاحب نام دانشگاه فرهنگیان است.
وی ادامه داد: تاکنون با افتتاح شعبه بوشهر ۲۴ شعبه استانی بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور با هدف ارتقای کیفی امور خیریه در دانشگاهها راهاندازی شدهاست و تلاش میشود تا چند ماه آینده در تمام ۳۱ استان کشور این شعبهها فعال شوند.
احمدی اضافه کرد: امروز نیکوکاران بدون هیچ انتظاری برای کمک به دانشگاه فرهنگیان وارد میدان شدهاند و در تلاش هستند محیط استاندارد و مناسبی برای تربیت معلمانی کارآمد، پویا و توانمند که مسئولیت تعلیم و تربیت فرزندان این آب و خاک را برعهده دارند، فرهم کنند.
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت خیران و نیکوکاران برای توسعه و تقویت دانشگاه فرهنگیان ضروری است.
احمدی یادآور شد: بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان کشور در آغاز راه است و باید ازاین بنیاد حمایت کرد تا بتوان ظرفیت خیرین را در مسیر تربیت معلم و نسل آینده کشور ارتقا داد.
بنیاد خیرین حامیان دانشگاه فرهنگیان از بیستم تیرماه ۱۳۹۷ تاسیس و آغاز به کار کردهاست.
نظر شما