به گزارش ایرنا، بهروز ندایی روز سهشنبه در نشست مشترک با اصحاب رسانه استان اردبیل افزود: سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت چهار مولفه مهم بر انتخابات پیش رو تعیین شده و مجریان برگزاری انتخابات این رویداد مهم سیاسی را بر اساس این اهداف و در مسیر قانون مداری و بی طرفی پیش خواهند برد.
وی با تاکید بر ضرورت تداوم اتحاد و انسجام ملی و ثبات بعد از انتخابات بیان کرد: با تمهیدات فراهم شده، بستر برای برگزاری انتخابات با کمترین امکان خطا و تخلف در استان اردبیل فراهم شده است.
رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل با اشاره به مجاز بودن تبلیغات میدانی در فضای باز برای رقبای انتخابات ریاست جمهوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی بیان کرد: هر کدام از نامزدها هم نیم ساعت فرصت دارند تا از شبکه استانی به تبلیغ خود بپردازند.
وی اضافه کرد: در این دوره از انتخابات تلاش همه، برگزاری پرشور انتخابات و با مشارکت بالا و فراتر از میانگین کشوری است و سعی ما این است که میزان مشارکت در استان اردبیل به رقم ۷۳.۱ درصد دوره قبل نزدیکتر باشد.
ندایی با اشاره به ثبت نام ۸۸۴ نفر برای رقابت در انتخابات شورای اسلامی شهرهای استان اردبیل اضافه کرد: از این تعداد تنها ۳۸ نفر رد صلاحیت شدهاند و نتیجه نهایی اعتراض به بررسی صلاحیت این افراد نیز در روز ۱۵ خردادماه اعلام خواهد شد.
وی همچنین از ثبت نام پنج هزار و ۸۴۳ نفر برای رقابت در انتخابات شورای اسلامی روستاهای استان اردبیل خبر داد و افزود: از این تعداد ۱۲۳ نفر رد صلاحیت شدهاند و میزان رد صلاحیت در انتخابات شورای اسلامی شهرها و روستاهای استان کمترین رقم در کشور است.
رئیس ستاد انتخابات استان اردبیل با اشاره به انجام بخش بزرگی از تبلیغات انتخابات در فضای مجازی به علت شیوع کرونا و محدودیتهای ایجاد شده در این زمینه اظهار کرد: فعالان رسانهها و شبکههای مجازی در چارچوب قانون به معرفی نامزدها و تبلیغات بپردازند.
وی نسبت به انجام تخریب، باجگیری و معرفی اغراقآمیز و گمراه کننده داوطلبان انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا هشدار داد و افزود: تخریب رقبا، دادن اطلاعات غیرواقعی و شبهه افکنی خلاف قانون و اخلاق انتخاباتی است.
ندایی مردم را تعیین کننده نهایی فرایند انتخابات عنوان کرد و گفت: هدف همه مجریان و ناظران اجرای دقیق قانون انتخابات و تحقق آرمان رجوع به رای مردم برای تعیین سرنوشت خود در فضایی توام با آرامش و ثبات ست.
دادستان عمومی و انقلاب استان اردبیل نیز در این جلسه خواستار خودداری از تهمت و افترا از سوی اصحاب رسانه شد و گفت: همه اهل قلم و رسانه ها باید پاسدار حرمت قلم و وفادار به اصول حرفهای و اخلاقی این عرصه باشند.
عبدالله طباطبایی گفتوگوی بین مدیران و اصحاب رسانه را برای شفاف شدن مطالبات دو طرف ضروری و مفید خواند و افزود: اصحاب رسانه اهل فکر و ایدهپردازی هستند و باید مطالبهگر جامعه بوده و در این امور پیشقدم جامعه باشند.
وی خواستار انتشار اخبار اعتمادساز و پرهیز از سیاه نمایی توسط رسانه ها شد و بیان کرد: اصحاب رسانه باید ضمن حفظ حرمت قلم خود، در جهت ارتقای سواد رسانهای مخاطبان نیز تلاش کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل نیز در این جلسه، سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت را چهار شعار و هدف تعیین شده برای فعالیت رسانهها در فضای انتخاباتی عنوان کرد.
بحرالعلومی افزود: اگر همه در چارچوب قانون عمل کنند، مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو به عنوان هدف متعالی رقم خواهد خورد.
نظر شما