به گزارش ایرنا از منطقه آزاد قشم، فریدون فدایی دولت روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از روسای شعب بانکهای مستقر در منطقه آزاد قشم افزود: حجم عظیم سرمایه گذاری بانک ها در طرحهای بزرگ نفت و گاز و انرژی در جزیره قشم نمونهای بارز از مشارکت آنان در پیشرفت قشم است.
وی ادامه داد: از شرکتهای سرمایهگذاریسایر بانکها نیز برای سرمایه گذاری در جزیره قشم دعوت میشود.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: دولت حدود ٤٥٠ میلیون دلار ارز جهت تامین کالاهای اساسی توسط تجار و بازرگانان کشور اختصاص داده است.
وی افزود: همکاری بانکهای مستقر در قشم برای کسب مجوز اخذ اعطای این ارز برای واردات از طریق بنادر مجاز قشم بسیار موثر است.
فدایی دولت ادامه داد: اجرای این طرح به کاهش قیمت کالاهای اساسی و تاثیر آن در بازار و سفره مردم منجر می شود.
وی اظهار کرد: همچنین بانکها میتوانند با اعطای تسهیلات به سرمایهگذاران فعال در جزیره قشم برای سرعت بخشیدن به طرحهای نیمه تمام و غیرآن تاثیر مستقیمی در تحول قشم داشته باشند.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد قشم افزود: این سازمان نیز سرمایه گذاران و مالکان طرحها را به همکاری و انتقال حسابها و فعالیتهای بانکی شرکتها در بانکهای جزیره تشویق میکند.
وی ادامه داد: به زودی نشست مشترکی بین سرمایهگذاران و روسای شعب بانکهای مستقر و فعال در جزیره قشم برای آشنایی و همکاری دو سویه برگزار خواهد شد.
فدایی دولت ادامه داد: بانکهای قشم پیش از این نیز در تامین ارز مورد نیاز فعالان اقتصادی و افزایش بهرهوری در این منطقه همکاری مناسبی داشتند.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما