ساعات کار ادارات استان مرکزی به دلیل کمبود برق تغییر یافت

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: کشور امسال با بحران خشکسالی و کمبود منابع انرژی الکتریکی مواجه است و به همین دلیل ساعات کار دستگاه‌های اجرایی و دوایر دولتی با هدف صرفه‌جویی در مصرف برق از ۲۲ خرداد ماه جاری تا اطلاع ثانوی تغییر می‌یابد.

سید « علی آقازاده» روز چهارشنبه در نشست کارگروه گذر از پیک مصرف برق ۱۴۰۰ استان مرکزی در اراک، افزود: ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی این استان از روز شنبه ۲۲ خردادماه از ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه بامداد تا ۱۳ و ۳۰ دقیقه ظهر تعیین شده است.

وی بیان کرد: بحران‌ رخ داده در حوزه تامین انرژی الکتریکی در استان مرکزی باید در سایه تدبیر و برنامه هدفمند مدیریت شود و برای تمامی دستگاه‌های اجرایی این استان تکلیف شده که مصرف برق خود را تا ۵۰ درصد کاهش دهند.

استاندار مرکزی ادامه داد: تولید ئانرزی الکتریکی با شرایط کنونی  از دغدغه‌های مهم کشور و استان مرکزی است و هر دستگاه‌های اجرایی که محدودیت‌های اعمالی شده و راهبردهای صرفه‌جویی را رعایت نکند به عنوان مشترک پرمصرف از ادامه خدمات حذف شده و برق آن قطع می‌شود.

آقازاده بیان کرد:  استخراج رمز ارزها، مشکلات نیروگاه‌ها در تامین سوخت و قطعات وخشکسالی‌ها، از مهمترین علل ایجاد مشکلات جدی در حوزه برق است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: تمامی برنامه‌ها برای تحقق صرفه‌جویی ۳۰ تا ۴۰ درصدی برق باید با حساسیت از سوی مردم و بخش‌دولتی و صنعت رعایت شود تا خاموشی‌ها به حداقل ممکن برسد وزندگی مردم دچار مشکل نشود.

آقازاده عنوان کرد: نیاز است با مشترکان پرمصرف برخورد قاطع صورت گیرد و خاموشی‌ها با نظم‌دهی خاص باشد و صنایع استان مرکزی همکاری ویژه داشته باشد.

وی تصریح کرد: بر اساس مصوبه شورای تامین استان، تولید رمز ارزها حتی مجاز به‌دلیل شرایط بحرانی برق ممنوع است و در زمینه شناسایی رمز ارزهای غیرمجاز نیز باید تلاش ویژه‌ای به کار گرفته شود.

استاندار مرکزی افزود: نیروی انتظامی استان مرکزی در این راستا با همه توان وارد کار شده است و با متخلفان برخورد قاطع می‌شود.

آقازاده بیان کرد: مشکلات برق حداقل تا ۲ ماه آتی وجود دارد و نیاز است مردم از مصارف غیرضروری بپرهیزند. 

وی عنوان کرد: اصناف در شرایط کمبود انرژی الکتریکی حق ندارند از چراغ‌های پرمصرف استفاده کنند و فرمانداران در شهرستان‌های مختلف استان در این راستا باید با جدیت وارد کار شوند.

استاندار مرکزی ادامه داد: همه تلاش‌ بر اعمال نشدن خاموشی‌ها در استان است و انتظار می‌رود که در صورت اعمال خاموشی، برنامه زمان‌بندی به بخش‌های مختلف اعلام واطلاع‌رسانی شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر در این نشست گفت: رشد مصرف برق در کشور و این استان به بیش از ۲۰ درصد رسیده که این رقم در سال‌های قبل، کمتر از سه درصد بوده است.

« فرهاد شبیهی» افزود: بحث عرضه برق در کشور با محدودیت‌های جدی همراه است و شرایط بسیار شکننده است.

وی بیان کرد: نیروگاه‌ها برای تولید برق بیش از حد از ظرفیت‌های آبی استفاده می‌کنند و اگر نیروگاهی یا خطی از نیروگاهی از مدار خارج شود، بحران جدی در کشور ایجاد می‌شود.

مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر ادامه داد: رمز ارزهای از مشکلات اصلی در ایجاد مشکل کمبود برق است وباید به هر طریق جمع‌آوری و متوقف شوند.

شبیهی اظهار داشت: همکاری صنایع نقش موثری در کمک به حل مشکلات ایجاد شده دارند و صنایع استان مرکزی که همکاری لازم را نداشته باشند، در فهرست قطع اضطراری قرار می‌گیرند که این امر می‌تواند آسیب جدی برای آن‌ها ایجاد کند.

وی گفت: برنامه لازم در راستای خاموشی‌ها برای صنایع و سایر خاموشی‌ها تهیه شده است.

مدیرعامل برق منطقه‌ای باختر افزود: با اعمال مدیریت مصرف  تا حدودی خاموشی‌ها در هفته جاری کنترل شده و خاموشی‌های زیادی در شهرها و روستاها رخ نداد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: ماینرهای غیرمجاز یکی از مسایل و مشکلات صنعت برق است که تاکنون حدود ۱۵هزار دستگاه ماینر کشف و در اموال تملیکی در حال نگهداری است.

« محمد اله‌داد» افزود: تاکنون و با وجود همه مشکلات، برق هیچ بیمارستانی قطع نشده و برنامه‌ای در این خصوص نیست.

وی بیان کرد: نیاز است بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نسبت به آماده‌سازی سیستم‌های برق اضطراری خود اقدام کنند و به روز رسانی لازم صورت گیرد.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است و در این استان بیش از ۶۰۰ هزار مشترک برق وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha