یوسف بیدخوری روز چهارشنبه در نشست مشترک با نمایندگان حوزههای نظارتی این ادارهکل اظهار داشت: خدمات این سامانه شامل بررسی اطلاعات، مدارک و مشخصات پرسنل تاسیسات گردشگری، صدور و تمدید پروانه، بررسی روزانه آمار تاسیسات و اتصال آنها به سامانه است.
وی ادامه داد: کارتابل مکاتبات، صدور مجوز تردد، دسترسی به گزارشهای آماری متنوع و نظارت بر تاسیسات گردشگری از دیگر خدمات قابل ارائه در این سامانه است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: دسترسی به این سامانه به صورت کشوری در معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به نشانی www.myst.mcth.ir پیشبینی شده است که اختصارا به آن «جانا» گفته میشود.
وی ادامه داد: تمامی اطلاعات تاسیسات گردشگری در این سامانه بارگذاری میشود و ارائه خدمات و تسهیلات بانکی، سوخت و غیره از طریق سامانه جانا صورت خواهد گرفت.
بیدخوری افزود: همچنین امکان اتصال نرمافزارهای تخصصی مرتبط با گردشگری به این سامانه وجود دارد تا اطلاعات بهروز و دقیق از تاسیسات فعال در اختیار گردشگران قرار گیرد.
وی گفت: کارتابل مکاتبات مستقیم با تاسیسات گردشگری در این سامانه وجود دارد و بخشنامهها و دستورالعملها علاوه بر ارسال به جوامع حرفهای گردشگری، به هر یک از تاسیسات گردشگری نیز قابل ارسال است که فرآیند اطلاع رسانی از بخشنامهها و مقررات را تسریع خواهد کرد.
بیدخوری ادامه داد: همچنین نظارت بر تاسیسات گردشگری در این سامانه به صورت برخط ثبت خواهد شد و علاوه بر آن وضعیت و کیفیت خدمات و نواقص احتمالی را ثبت می شود و امکان دادن اخطار، تذکر، تعلیق و تعطیلی نیز در این سامانه پیش بینی شده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: با توجه به تغییر صورت گرفته، فرآیند صدور پروانه برای تاسیسات گردشگری از شهرستانها آغاز و به استان و وزارتخانه ارسال شده و بلافاصله مجوز برای متقاضی صادر میشود.
هم اکنون استان خراسان رضوی با داشتن بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ واحد تاسیسات گردشگری، رتبه نخست کشور را در این بخش دارد.
نظر شما