به گزارش ایرنا، مجتبی محمدی روز شنبه با اعلام این مطلب افزود: خردادماه سال۴۲ برای ملت ایران یادآور حوادث تلخ و سرنوشت سازی است که هرگز از صفحات تاریخ این کشور پاک نمی شود.
وی یادآورشد: ۱۵ خرداد۴۲، نمایشی از به پا خواستن مردمی بود که می خواست ظلم و ستم را ریشه کن کند و تجسمی بود برای سنجش فداکاری و از خود گذشتگی افسانه هایی که به دنبال آرمان الهی حرکت می کنند.
محمدی افزود: در واقع این حرکت نقطه آغازین نهضت خمینی کبیر و روشن شدن جرقه های انقلاب ۵۷ به شمار می رود.
این کارشناس سیاسی گفت : با آغاز خیزش عظیم ملت انقلابی ایران، تار و پود رژیمی که اقتدار خود را در وابستگی به ابرقدرتها و نیروی نظامی میدانست همچون تار عنکبوتی از هم گسست.
وی افزود: باید برای تبیین آرمان های انقلاب و امام راحل تلاش کنیم، تا نسل جدید از تاریخ معاصر خود و بروز اتفاقات مهم سیاسی در کشور مطلع و آگاه باشد.
به گفته محمدی فراموش نکردن تاریخ ایران و گذشته نه چندان دور ملت، اتحاد و اخلاص در عمل، تبعیت از ولی فقیه زمان باعث بیمه شدن انقلاب اسلامی خواهد شد.
وی ، به حفظ روحیه انقلابی و آزادی و استقلال طلبی مردم ایران با وجود گذشت ۴۳ سال از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و وجود این روحیه را مانعی بزرگ در برابر تحقق توطئه های دشمنان عنوان کرد.
محمدی ادامه داد: کشوری که زمانی غرب می پنداشت می تواند از آن به عنوان حیاط خلوت خود استفاده کند و ثروت های آن را برای دستیابی به اهداف نامشروع چپاول کند، امروز به یکی از تاثیرگذارترین حکومت ها در مبارزه با ظلم و استکبار تبدیل شده است.
به گزارش ایرنا، قیام ۱۵ خرداد که در پی دستگیری امام خمینی(ره) در ۱۳ خرداد ۱۳۴۲ خورشیدی رخ داد و به دنبال آن، کشتار رژیم شاهنشاهی در خیابانهای تهران و سراسر کشور به وقوع پیوست در حقیقت بسترساز و منشا انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ خورشیدی بود و نخستین جرقههای سرنگونی رژیم شاهنشاهی را رقم زد.
نظر شما