مهران چراغپور روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این گرد و خاک هم منشا داخلی دارد و چشمههای گرد و خاک مستعد استان را فعال میکند و هم گرد و غبار انتقالی از مناطق مرزی و جنوبی کشور است.
وی با بیان اینکه خیزش گرد و خاک در برخی ساعات منجر به کاهش کیفیت هوای استان میشود، تصریح کرد: توصیه میشود تا افراد حساس در خانه بمانند و در معرض این هوا قرار نگیرند.
چراغپور با هشدار نسبت به شکسته شدن درختان آسیبپذیر و سقوط اجسام از ارتفاع اظهار داشت: بیشترین مناطق تاثیرپذیر از این وضعیت شهرستانهای شهرکرد، بروجن و بن است.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از پایداری هوای گرم در استان تا روز دوشنبه خبر داد و گفت: پیشبینی میشود بیشینه دما در شهرکرد در روز دوشنبه به ۳۴ درجه سانتیگراد برسد و کمینه دما به پنج درجه سانتیگراد کاهش یابد.
چراغپور خاطرنشان کرد: گرمایش هوا در استان روند عادی خود را دارد و نسبت به سالهای گذشته، افزایش یا کاهش محسوسی نداشته است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
خشکسالیهای اخیر از سال ۱۳۸۶ در چهارمحال و بختیاری آغاز شده و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیطزیست و فعالیتهای اقتصادی این استان بهویژه در بخش کشاورزی داشته است.
هم اینک ۱۰۰ درصد مساحت این استان درگیر خشکسالی است.
نظر شما