مراد غلامحسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان چوار دارای ۱۸ هزار هکتار زمین دیم و ۴۰۷ هکتار زمین آبی است که از این میزان امسال ۲ هزار هکتار زیر کشت گندم، چهار هزار هکتار کشت جو، ۵۰۰ هکتار نخود و ۳۵۰ هکتار نیز زیر کشت عدس رفت.
وی افزود: بر اساس پیش بینی ها در هر هکتار کشت گندم و جو هرکدام به ترتیب یک و نیم و یک تن قابلیت برداشت داشت که با توجه به کاهش بارندگی و خشکسالی سطح زیر کشت این محصولات کاهش چشمگیری داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی چوار تاکید کرد: در سال های اخیر صنایعی که بیشترین وابستگی را به مواد اولیه خارجی داشته اند دچار رکود و زیان بسیاری شده اند اما حوزه کشاورزی از این قاعده مستثنی بوده و تاثیر کمتری از تحریمها داشته است.
غلامحسینی بیان کرد: استفاده از ظرفیت کشاورزی منطقه، میتواند نقش اساسی در توسعه شهرستان ایفا کند، بطوریکه در سال های گذشته با استفاده از خلاقیت و تلاش کشاورزان در زمینه تامین منابع غذایی کمترین دغدغه را داشته ایم و نیز زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان منطقه در این حوزه فراهم شده است.
وی محصولات غالب حوزه کشاورزی شهرستان چوار را گندم، جو، زیتون و انگور عنوان کرد و گفت: با توجه به نوع آب و هوا و خاک حاصلخیز منطقه، همواره محصولات با کیفیتی از مناطق مختلف شهرستان چوار روانه بازار مصرف میشود.
مدیرجهاد کشاورزی با اشاره به شروع فصل تابستان و برداشت گندم گفت: هم اکنون هفت دستگاه کمباین در مزارع شهرستان مشغول خدمات رسانی به کشاورزان این منطقه هستند.
غلامحسینی اضافه کرد: تسطیح و راه اندازی ۳۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع و کاشت ۷۰ هکتار درخت در اراضی شیبدار بهصورت دیم در سال جاری از دیگر فعالیتهای جهاد کشاورزی شهرستان چوار است.
شهرستان تازه تاسیس چوار در فاصله ۱۰ کیلومتری ایلام واقع است.
نظر شما