به گزارش خبرنگار ایرنا، جهانگیر رستمزاد در نشست سرمایه گذاری استان اظهار داشت: کشاورزی یکی از مزیت های ویژه استان است اما بدون ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و زیرساخت های توسعه این بخش منفعت زیادی عاید کشاورزان استان نمی شود.
وی افزود: با راه اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی، فرآوری و بسته بندی هم به ارزش افزوده محصولات کشاورزی اضافه می شود و هم زمینه اشتغال و بهبود معیشت مردم استان فراهم می شود.
رستمزاد به حمایت و تسهیل امر سرمایه گذاری در استان اشاره کرد و گفت: ما از سرمایه گذاران استقبال می کنیم اما باید اهلیت و توانمندی مالی فرد برای ما اثبات شود.
وی تاکید کرد: فردی که به دنبال استفاده از اراضی منابع طبیعی و تسهیلات استان است و هیچ آورده شخصی ندارد، این فرد سرمایه گذار نیست و ما نمی توانیم از این افراد حمایت کنیم. وی به توسعه زیربخش های مختلف کشاورزی اشاره کرد و گفت: ما به دنبال توسعه کشاورزی همراه با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و افزایش ارزش افزوده هستیم.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این نشست دو طرح سرمایه گذاری زراعت چوب و پنبه در استان بررسی شد.
سالانه ۲۰۰ هزار هکتار کشت محصولات پائیزه در این استان صورت می گیرد که ۱۴۰ هزار هکتار آن به کشت محصول گندم دیم و اختصاص می یابد که ۶۰ هزار هکتار گندم آبی و ۸۰ هزار هکتار به صورت دیم کشت می شود.
نظر شما