به گزارش ایرنا، علی مهری روز دوشنبه به ایرنا افزود: توسعه ورزش در واحدهای کارگری امری ناگزیر و عاملی کاربردی و موثر در زمینه تامین سلامت کارگران و افزایش بهرهوری نیروهای انسانی است و بهره مندی واحدهای تولیدی واجد شرایط از مزایای تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده می تواند گام موثری در توسعه ورزش در این واحدها باشد.
وی با بیان اینکه یکی از سیاستهای اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه فعالیت ها در حوزه ورزش کارگری است، اظهار کرد: بهره گیری از ظرفیت تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده از سوی کارفرمایان واحدهای تولیدی علاوه بر معافیت مالیاتی در نشاط و سلامتی کارکنان و افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی تاثیرگذار خواهد بود.
وی بیان کرد: توسعه ورزش سلامت محور در جامعه کارگری، نیروی کار سالم با بهره وری بالاتر و در نهایت رونق تولید را به همراه دارد.
بر اساس تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، در صورتی که واحدهای تولیدی به منظور ارتقای مهارت و سلامت کارکنان خود، مراکز آموزشی و ورزشی ایجاد کرده یا در این خصوص هزینه نمایند، با تایید اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی میتوانند ۱۰ درصد عوارض موضوع بند «الف» ماده ۳۸ را تا سقف هزینه صورت گرفته درخواست استرداد کنند.
نظر شما