محمود سیجانی روز سهشنبه در حاشیه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران افزود: تکمیل زنجیره تولید و احیای واحدهای راکد صنعتی از اهداف مهم اقتصادی استان طی سالجاری است و طبق برنامه ریزی های انجام شده امسال ۳۸ واکد راکد صنعتی به مدار تولید باز خواهد گشت.
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت قم اضافه کرد: طبق برنامه ریزی های استانی ۱۵۰ پروژه نیمه تمام صنعتی در این استان احیا خواهد شد که اولویت در این امر واحدهای نیمه کاره با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد است.
به گفته وی، تملک و خرید واحدهای راکد صنعتی از اولویت های جدید استان در مبحث سرمایه گذاری است تا بهره وری سرمایه در استان در روند مطلوب تری دنبال شود.
سیجانی ادامه داد: برای استفاده از ظرفیت خالی واحدهای صنعتی موجود، گواهی تولید بدون کارخانه به تجار، بازرگانان و بازاریاب های بین المللی صادر می شود تا بهره وری سرمایه در قم بیش از همیشه به سمت مطلوبیت در حرکت باشد.
رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت قم اظهار داشت: داخلی سازی صنایع برای خنثی سازی تحریم های خارجی یکی دیگر از سیاست های مهم اقتصادی استان قم است و تاکنون این استان اقدامات قابل ارزنده ای در این مبحث انجام داده و برخی از تولیدات بومی قم امروز به کشورهای دیگر صادر می شود.
بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در قم فعال است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
نظر شما