سید «علی آقازاده» روز چهارشنبه در پنجاه و پنجمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در محل استانداری این استان، افزود: افرادی که مغرضانه و جاهلانه خدمات و اقدامات هشت سال دولت تدبیر و امید را در شرایط دشوار اقتصادی و تحریم نادیده گرفته و با ارایه آمارهای غلط افکار عمومی را گمراه میکنند باید در پیشگاه خداوند و ملت ایران پاسخگو باشند.
وی ادامه داد: ترامپ در سال ۹۷ سختترین تحریمها را علیه کشور ایران اجرا کرد اما، در همان سال با برنامهریزیهای کارشناسی و همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی بیش از یک میلیارد دلار کالای غیرنفتی از استان مرکزی به نقاط مختلف جهان صادر شد و در سالهای ۹۸ و ۹۹ نیز این اقدام با کاهش ناچیزی ادامه داشت که این تنها یک برش کوچک از اقدامات انجام شده است.
استاندار مرکزی اظهار داشت: این استان درپارسال در حوزه ایجاد فضای کسب و کار در زمره سه استان برتر کشور بود و به لحاظ نرخ بیکاری نیز با ۶ و هشت دهم درصد جزو ۲ استان نخست کشور در پایین بودن این شاخص قرار گرفت و این دستاورد عظیم با همکاری و هماهنگی بخش دولتی با بخش خصوصی به دست آمده است.
آقازاده بیان کرد: بیش از هفت هزار کارگر واحدهای تولیدی استان مرکزی در سال ۹۷ حقوق معوق داشتند اما، در اردیبهشت امسال این آمار با کاهش ۹۵ درصدی به ۵۷۲ نفر رسید و این آمارها که از مراجع قانونی ابلاغ شده بیانگر عملکرد بیسابقه دولت و همکاری مجدانه با بخش خصوصی در حوزه تولید است.
وی اضافه کرد: در ۲ ماه نخست بهار پارسال نیز حدود ۶۰ میلیون دلار کالای غیرنفتی از استان مرکزی به نقاط مختلف جهان صادر شد اما که این شاخص در مدت مشابه امسال ۱۸۰ میلیون دلار انواع کالای غیر نفتی بوده و این رشد آماری در شرایط سخت اقتصادی تصادفی نیست.
استاندار مرکزی تاکید کرد: رقابت در انتخابات باید جوانمردانه و با حفظ اخلاق و منش اسلامی باشد و اینکه در شرایطی که عمر دولت رو به پایان است و تریبونی هم برای دفاع در اختیار ندارد تمام زحمات آن را زیر سوال ببرند مصداق بارز بیاخلاقی است.
آقازاده با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور بهدلیل اعمال تحریم ها است، گفت: با وجود تورم در کشور دولت تمام تلاش خود را برای توسعه اقتصادی انجام داده و شاید ۱۵ درصد مشکلات به واسطه سوء مدیریت باشد که آن هم در تمام دولتها وجود داشته است.
رئیس اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی گفت: برنامهریزی برای جهانی شدن و افزایش مبادلات با کشورهای مختلف پیشنیاز توسعه اقتصادی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
ناصر بیکی افزود: برای نجات تولید و اقتصاد ملی باید سیاست های داخلی و خارحی کشور بر اساس برنامهریزی های اقتصادق تنظیم شود، بدون راهبرد و نقشه عملیاتی صحیح اقتصادی در عرصه بینالملل، استفاده از فرصت های مرتبط موفقیت دور از انتظار است.
وی ادامه داد: در دوران پساتحریم باید با استفاده از ظرفیت مراکز علمی و توجه به رقابتپذیری اقتصادی عمل کرد تا فرصتها از کف نرود.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما