"اسفندیار خزائی" روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حفظ پوشش گیاهی در روند اجرای طرح توسعه پارک جنگلی اکباتان اهمیت بسیاری دارد چراکه پوشش گیاهی یکی از عوامل موثر در جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ آب منطقه محسوب می شود.
وی با بیان اینکه پارک جنگلی همدان ظرفیت تبدیل شدن به پارک فرا منطقه ای را دارد تاکید کرد: اسناد بالادستی در اجرای همه طرح ها به ویژه پروژه پارک ۲۳۴ هکتاری سد اکباتان باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان همچنین به ضرورت رعایت مسائل زیربنائی در توسعه پارک جنگلی سد اکباتان اشاره و تصریح کرد: در روند اجرای طرح توسعه این پارک جنگلی باید توجه ویژه ای به مقوله مهم نوع درختان و همچنین تقویت و افزایش پوشش گیاهی منطقه داشته باشیم.
خزایی افزود: ظرفیتهای لازم برای سرمایهگذاری و توسعه این پارک از جانب شهرداری همدان ایجاد شده که همه بخشهای مرتبط باید در رسیدن به این هدف نقشآفرین باشند.
وی اظهار داشت: پارک جنگلی سد اکباتان با توجه به موقعیت جغرافیایی و بهره مندی از چشماندازی طبیعی و کم نظیر، میتواند به یک تفرجگاه جنگلی و کوهستانی شاخص تبدیل شده و با جذب گردشگر، زمینه انجام فعالیت های اقتصادی، ایجاد اشتغال و کسب درآمد را برای اهالی منطقه فراهم کند.
خزایی خاطرنشان کرد: علاوه بر توسعه این پارک باید به زیباییهای طبیعی منطقه نیز توجه کرد تا آسیبی به درختان و طبیعت بکر آن وارد نشود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با اشاره به اینکه جنگل و منابع طبیعی همواره پشتوانه فعالیت های اقتصادی و تولیدی هستند، افزود: این سازمان از واگذاری و احاله مدیریت پارکهای جنگلی برای سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در استان استقبال میکند به شرطی که این توسعه نباید به مسائل زیر بنائی، زیست محیطی و منابع طبیعی منطقه خدشه ای وارد کند.
وی افزود: اقدامات شهرداری و سرمایهگذاران توسعه پارک جنگلی سد اکباتان باید همسو با مسائل زیست محیطی، پیوستهای آن و رعایت استاندارهای مربوطه باشد.
به گزارش ایرنا، پروژه پارک جنگلی منطقه سد اکباتان با وسعت حدود ۲۵۰ هکتار توسط شهرداری همدان در حال اجرا است.
نظر شما