رضایی: وحدت ملی را ایجاد خواهیم کرد

بیرجند - ایرنا - نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در زمان جنگ تحمیلی دست‌ها در سراسر کشور گره خورد و یک بار دیگر دولت آینده ما می‌خواهد وحدت ملی را ایجاد کند.

به گزارش ایرنا "محسن رضایی" عصر چهارشنبه در برنامه تلویزیونی گفت و گو با مردم خراسان جنوبی که از شبکه استانی خاوران پخش شد، اظهار داشت: هنر امام راحل و انقلاب اسلامی این بود که با کمک عشق به وطن و اسلام همه ایران را دور هم جمع کرد پس انسجام به وجود آورد و ما واحد شدیم.

وی افزود: اما متاسفانه سیاست‌های نادرست دولت‌ها در دو، سه دهه اخیر باعث شد که این توانایی عظیم و این قامت بلند ایران خم شود و در مقابل مشکلات، احساس ناتوانی و ناامیدی به مردم دست دهد.

این نامزد ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه دوباره می‌خواهیم قیام و حرکتی از نو را آغاز کنیم گفت: دولت ما آغازی جدید خواهد بود همانطور که امام بزرگوار ما در انقلاب اسلامی اقوام و همه استان‌ها را دور هم جمع کرد تا یک اتفاق بزرگ صورت گرفت و انقلاب به پیروزی رسید و غرب و شرق نتوانست در مقابل ایران بیاستد.

وی افزود: برای بار دوم در جنگ تحمیلی همه استان‌ها دور هم جمع شدند و آیا نمی‌توانیم همه اقوام و استان‌ها دور هم جمع شویم و دوباره حرکت سومی را آغاز کنیم.

رضایی گفت: با وجود رهبری فرزانه و جوانان غیرتمند برای قیام فرهنگی و اقتصادی، شکستن محاصره اقتصادی، قیام برای زندگی بهتر و تشکیل دولت، وحدت ملی انجام می‌شود برای اینکه همه ایرانی‌ها ایرانی هستند زیرا شهروند درجه دو سه در قاموس انقلاب وجود ندارد.

وی گفت: این مردم هستند که سرنوشت صندوق‌ها را تعیین می کنند و دوباره می‌خواهیم قیام سوم را آغاز کنیم برای زندگی بهتر، سربلندی کشاورزان، کارگران، معلمان و زدودن غم و غصه از چهره مردم و برای پیشرفت ایران و دستیابی به قله‌های بلند دولت تشکیل می‌دهیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرط ایجاد چنین شرایطی را حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای دانست و گفت: زندگی، ثروت و قدرت را برای همه می‌خواهیم و این کار با تکیه بر حمایت‌های شما مردم انجام می‌شود.

رضایی با تاکید بر اینکه قصد داریم در دولت خود مناطق اقتصادی درست کنیم و اختیارات را به استان‌ها بدهیم گفت: یعنی اگر در یک استانی مردم سپرده‌گذاری داشتند باید این سپرده‌ها در همان استان استفاده شود نه اینکه  درصدی از آن به تهران و از آنجا تبدیل به ارز شده و از کشور خارج شود.

وی بیان کرد: قرار نیست تهران استان‌ها را استثمار کند پس با پایان دادن به این روند، دنبال آن هستیم که نسخه واحد از تهران برای استان‌ها صادر نشود و اختیار به استان‌ها داده می‌شود تا مناطق اقتصادی به وجود بیاید.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به وسعت ایران و توانایی که هر استان منحصر به خودش دارد افزود: اگر تمام ایران به صحنه بیایید در دولت خود ایران را تبدیل به کارگاه‌های بزرگ اقتصادی می‌کنیم مشروط به اینکه جوانان نشاط داشته باشند و آزادی‌های اجتماعی در چهارچوب قانون رعایت شود.

وی با بیان اینکه به جوانان سخت نگیریم و با استفاده از آموزش مهارت‌ها را بالا ببریم گفت: اگر این کار را انجام دهیم چرا نتوانیم زندگی مردم را بهبود ببخشیم.

رضایی اظهار داشت: دولت ما این تجربه را دارد که چگونه از جوانان و اقوام مختلف می‌توان استفاده کرد و کارهای بزرگ همچون آزادسازی خرمشهر را انجام داد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه پارتی بازی‌ها و بی‌عدالتی‌ها باید کنار برود گفت: این مهم تجربه شده و کار سختی نیست.

وی گفت: بیرون کردن گرانی و بیکاری و تبعیض سخت‌تر از بیرون کردن سربازان عراقی از خرمشهر نیست پس دولت اقدام و تحول با کمک مردم و به اذن خدا و حمایت‌های حضرت ولی عصر (عج) و سیاست‌های داهیانه رهبری این کار را خواهد کرد.

رضایی با اشاره به  خط مشی‌های خود اظهار داشت: استانداران را از مردم همان استان انتخاب می‌کنیم چرا که کدام استان است که مردان و زنان بزرگ نداشته باشد بلکه افرادی هستند که مورد غفلت قرار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه دولت مرکزی به خاطر مناصب خودش افرادی را منصوب می‌کند افزود: اما ما در دولت خود مجمعی از نخبگان را تشکیل می‌دهیم و از بین ۱۰ نفر یک نفر استاندار و دو نفر هم به عنوان معاون وی انتخاب می‌شوند و تیم سه نفره قوی از فرزندان هر استانی که تخصص و توانایی مشخص دارند خارج از هر باند و گروه و جناحی را منصوب می‌کنیم و اختیارات می‌دهیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در بعد اقتصاد این اختیار را به استان‌ها می‌دهیم گفت: کمک می‌کنیم از طریق امکانات پژوهشی و اطلاعاتی به مدیران هر استان همفکری کنیم و کارهای پژوهشی انجام دهیم.

وی گفت: با همه توان دولت اقدام و تحول پشت سر استانداران و مناطق خودش حرکت می‌کند و اجازه می‌دهیم که خودشان تصمیم بگیرند.

رضایی با تاکید بر اینکه استانداران حمایت و هدایت خواهند شد گفت: اولین توجه به اقشار آسیب‌پذیر خواهد بود از جمله معلمان، کارگران و کارمندان و سایر اقشار جامعه خواهیم داشت.

وی افزود: من محسن رضایی میرقائد سرباز وطن، آمده‌ام تا با کمک و دست شما هم زندگی شما را بهبود ببخشیم و هم خراسان جنوبی از این محرومیت، خسکسالی، کم‌آبی و مشکلات حمل و نقل و جاده‌ای و فرسایش خاک و مشکلات فراوانی که شما با آن دست و پنجه نرم می‌کنید اینها را از سر راه زندگی شما کنار بزنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من مطالعات کاملی در رابطه با استان خراسان جنوبی دارم و بارها به استان شما سفر کرده‌ام، هم در دوران انقلاب هم دوران دفاع مقدس و کاملا با روحیات و مشکلات شما از نزدیک آشنا هستم علت اینکه به خودم این جرات و این انگیزه را دادم که به صحنه بیایم این است که خودم را برای انجام این خدمتگزاری آماده کرده‌ام.

وی گفت: من ۳۰ سال قبل پیش بینی می‌کردم که ایران روزی در مسائل اقتصادی با مشکلاتی مواجه می‌شود لذا از تحصیل مهندسی مکانیک تغییر رشته دادم و لیسانس و فوق لیسانس و دکترای اقتصاد را از دانشکاه تهران گرفتم، این ۲۰ سالی که به عنوان مشاور و سیاست‌گذار در مجمع تشخیص مصحلت نظام فعالیت می‌کنم سیاست‌های کلی اقتصادی را تدوین کردیم اما متاسفانه یک بند از این سیاست‌ها تبدیل به قانون مستحکمی نشد که اجرایی شود.

رضایی افزود: امروز به صحنه آمده‌ام که همین سیاست‌های کلی که تدابیر مقام معظم رهبری است و نظر کارشناسان را گرفتیم آن را تبدیل به برنامه و اجرا کنیم و بتوانیم مشکلات شما را در استان خراسان جنوبی برطرف کنیم.

 وی مساله آب را یکی از مشکلات مهم در خراسان جنوبی ذکر کرد و گفت: من واقعا از دولت گلایه‌مند هستم و مدت‌هاست آب‌های ژرف کشف شده و اگر ما ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر پایین برویم آب‌های روان و به یک چاه آب‌های بزرگی در زیر سرزمین خراسان جنوبی می‌رسیم، اینجا مطالعات آن انجام شده است و به پیمانکار هم گفته شده اما به دلایلی این موضوع در استان معطل مانده است.

وی با تاکید بر اینکه تامین آب کشاورزی و شرب برای خراسان جنوبی حیاتی و مهم است افزود: همچنین خشکسالی و کم‌آبی و فرسایش خاک چهره زندگی شما و پیشرفت استان خراسان جنوبی را با مشکلات جدی مواجه کرده است بطوری که مهاجرت را افزایش داده است و شما مردمی که در استان مانده‌اید با مشکلات زندگی می‌کنید.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه باید مساله کم‌آبی در استان خراسان جنوبی رفع شود گفت: ابتدا باید با کشور افغانستان دیپلماسی آب را جدی بگیریم دولت من تلاش خواهد کرد با مقامات افغانستان بحث‌های جدی را انجام دهند و اگر لازم شد محصولاتی را مبادله می‌کنیم.

وی ادامه داد: خدای متعال نعمتی عظیم را از آب‌های ژرف در زیر زمین خراسان جنوبی تا سیستان و بلوچستان بوجود آورده است و قراردادهایی هم با عده‌ای بسته شده که این کار را انجام دهند اما به دلیل عدم نظارت دولت متاسفانه این کاری که باید تا الان به ثمر می‌رسید اما معطل مانده است.

رضایی گفت: دولت ما آب‌های ژرف استان خراسان جنوبی را دنبال خواهد کرد و درازمدت هم ما باید به فکر شیرین کردن آب دریای عمان و انتقال آن به خراسان جنوبی باشیم که این یک پروژه طولانی مدت است ولی نباید برای یک سال و ۲ سال فکر کنیم، دولت ما برای ۲۰ سال هم برنامه دارد تا زمانی که دولت ما مستقر باشد تلاش خودمان را برای کم‌آبی خراسان جنوبی به عمل می‌آوریم.

وی فرسایش خاک، ریزگردها و آلودگی هوا از دیگر مسائل در خراسان جنوبی ذکر کرد و گفت: در این راستا باید برنامه تثبیت خاک را پیاده‌سازی کنیم، از کاشت درختان کویری گرفته تا موادی که می‌تواند خاک را تثبیت کند و از حمل آن به مناطق حاصلخیز جلوگیری کند و در خوزستان تجارب خوبی داریم و به مواد مهمی رسیدیم که با کمک آنها می‌توان روی خاک‌های روان پاشید و آنها را تثبت کرد.

وی با بیان اینکه موضوع مهم اشتغال خراسان جنوبی صنعتی شدن کشاورزی است گفت: صنایع تبدیلی در اینجا کم است اما مساله اصلی اشتغال و تولید خراسان جنوبی، مدرن سازی و صنعتی شدن کشاورزی است زیرا محصولات خوبی در این استان داریم، محصولات زعفران و زرشک که در حقیقت به بازارهای جهانی می‌رود اما به جای برندهای خراسان جنوبی یا قاینات به صورت خام به کشورهای دیگر می‌رود و اگر چند کارخانه زرشک و زعفران در این استان ایجاد شود درآمدهای دلاری قابل توجهی به استان بر می‌گردد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: کار بسته‌بندی و انبارداری و صنایع تبدیلی و نیز بازاریابی و صادرات این محصولات را در خراسان جنوبی با جدیت دنبال می‌کنیم.

وی راه آهن را از دیکر مسائل خراسان جنوبی برشمرد و گفت: راه آهن چابهار - زاهدان - زابل - بیرجند - مشهد به سمت ترکمنستان یکی از بزرگترین پروژه‌های ملی است که وقتی از خراسان جنوبی عبور کند ده‌ها صنعت در کنار این راه آهن شکل می‌گیرد و ما هر ۵۰ کیلومتر صنایعی که مرتبط با خود استان و اقلیم آن باشد این کارخانجات را تاسیس می‌کنیم و صنعت معدنی و اشتغال خوبی در آنجا به وجود می‌آوریم.

رضایی با بیان اینکه تقویت نظام آموزشی از دیگر مسائلی است که در خراسان جنوبی دنبال خواهیم کرد افزود: دانشگاه‌های خوبی در خراسان جنوبی است ولی این دانشگاه با صنعت و کشاورزی ارتباط آن ضعیف است، پارک‌های علم و فناوری را هم تقویت می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه کمبود نهاده‌های دامی را در استان خراسان جنوبی رفع می‌کنیم گفت: بعد از اینکه دولت را به دست بگیرم در خراسان جنوبی سند پیشرفت و بهبود زندگی خراسان جنوبی را امضا می‌کنیم و این بحث‌هایی که گفتیم با شما میثاق می‌بندیم و از شما خواهیم خواست از ما مطالبه کنید و از بین شما استاندار تعیین می‌کنیم و مدیریت استان را به دست فرزندانتان خواهیم داد.

انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دوره‌­ای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی یازدهم، ۲۸ خرداد امسال برگزار می‌شود.

سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سید ابراهیم رئیس‌الساداتی مشهور به رییسی، علیرضا زاکانی، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلی‌زاده و عبدالناصر همتی هفت نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هستند.

با توجه به شرایط کرونا و لزوم خودداری از برگزاری تجمعات و براساس برنامه‌های اعلام شده ستاد انتخابات معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما، برنامه‌های تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از امروز ۱۹ خرداد هر روز ساعت ۱۶:۳۰ از رادیو و سیمای استانی خراسان جنوبی (شبکه خاوران) پخش می‌شود.

بر این اساس هفت نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ۱۹ خرداد تا ۲۵ خرداد ماه از صدا و سیمای مرکز خراسان جنوبی با مردم این استان سخن می‌گویند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha