به گزارش ایرنا، محمدمهدی زاهدی روز جمعه در نشست فعالان اقتصادی این استان با وزیر صمت و استاندار کرمان افزود: سازمان برنامه و بودجه، ۵۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار را از محل ماده ۵۶ میپردازد.
وی اظهار داشت: همچنین مقرر شد مابقی تامین مالی این پروژه، توسط صنایع کرمان تامین شود و شرکت ملی مس ایران باید سرمایه گذاری خود را در این استان بیشتر کند و رسالت اجتماعی خود را افزایش دهد.
نماینده کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: معادن بزرگ اعتباراتی برای استان کرمان بگذارند تا اشتغالزایی مورد نیاز محقق شود.
وی با بیان اینکه استان کرمان در مدرسه سازی از متوسط کشور پایین تر است افزود: کمبود مدرسه در این شهر از میانگین استان بیشتر و کرمان نیز از میانگین کشور در سرانه مدرسه پایین تر است.
وی ادامه داد: امیدواریم صنایع و معادن استان کرمان کمک کنند و هر کدام بخشی از جبران این مشکل آموزشی این استان را برعهده بگیرند.
زاهدی با بیان اینکه مدیریتی واحد در کشور نداریم گفت: وزارت کار نباید معدن کاری کند و تعدد سیستم های اجرایی برای کاری است که متولی خاص دارد.
وی اضافه کرد: به زودی عملیات اجرایی فاز نخست پتروشیمی کرمان با حمایت وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار این استان آغاز می شود.
زاهدی عنوان کرد: کرمان ظرفیت تولید خودرو برقی را دارد و تولید آن در نشستی جداگانه با حضور وزیر صمت کلید زده می شود زیرا نیاز کشور است و اینکه در توسعه صادرات می تواند موثر واقع شود.
وزیر صمت ۴۰۰ میلیارد تومان طرح در جنوب کرمان افتتاح کرد
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان پروژههای جنوب استان کرمان با حضور وزیر صمت و استاندار کرمان روز گذشته افتتاح شد.
ذبیحالله اعظمی افزود: راه اندازی این پروژه ها ۳۴۱ شغل مستقیم و یکهزار شغل غیرمستقیم در جنوب کرمان ایجاد میکند که اعتقاد داریم از خدمات دولت تدبیر و امید و نظام جمهوری اسلامی است که باید همه منصف باشیم.
وی تصریح کرد: معادن موجود مس، سنگ آهن، سنگهای ساختمانی در شهرستانهای جیرفت و عنبراباد نیاز به تامین خوراک دارند که با همکاری وزیر صمت از محل معادن دولت تامین شود.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: فعالیت معادن منطقه بحرآسمان و ساردوییه بدون برق امکان پذیر نیست که با همکاری وزارت نیرو و صمت تامین شود.
وی با اشاره به ضرورت راه اندازی صنایع جنبی کشاورزی یادآور شد: در صورتی که بتوانیم تسهیلات کم بهره برای این صنایع فراهم کنیم، تعداد بسیاری از کشاورزان آمادگی ایجاد صنایع را دارند و با تسهیلات ۱۸ درصد این فرایند امکان پذیر نیست.
وی اضافه کرد: سنگ های تزیینی به صورت خام فروشی از منطقه خارج می شود که نیاز به سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه وجود دارد.
نظر شما