الناز خدایی فرد روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: محصولات چاقو و گیوه بیشتر به عراق، زیورآلات سنتی به کشورهای جنوب خلیجفارس، صنایع چرمی به کشور ترکیه و ملیله نیز به برخی از کشورهای اروپایی صادر میشود که در این میان بیشترین صادرات به کشور عراق است.
وی اظهار داشت: زنجان بهعنوان یکی از مهمترین استانهای صنایع فلزی کشور در تولید، نقش برجستهای دارد و هنرمندان صنایعدستی نیز در خط مقدم تولید قرار دارند.
خدایی فرد با بیان اینکه صنایعدستی زنجان از جمله ملیلهکاری، چاروق دوزی، چاقوسازی، مسگری، قلمزنی، گلیمبافی، گیوهدوزی، مصنوعات چرمی این استان را در جهان بلندآوازه کرده است، افزود: بیش از ۵۵ رشته صنایعدستی در استان زنجان وجود دارد که در میان آنها یکی از رشتههای شاخص استان زنجان ملیله کاری است که سال ۱۳۹۸ شورای جهانی صنایعدستی، زنجان را بهعنوان شهر جهانی ملیله ثبت کرد.
معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با بیان اینکه شناسایی، آموزش، پرداخت تسهیلات و حمایت از فعالان حوزه صنایعدستی شهرستانها باهدف رونق تولیدات و اشتغالزایی از اهم برنامهها است، گفت: سال گذشته تعداد ۱۷۶ نفر از فعالان حوزه صنایعدستی و جویای کار که متقاضیان دریافت تسهیلات برای ایجاد خوداشتغالی بودند، به بانکهای عامل معرفی شدند و تسهیلات دریافت کردند.
وی افزود: همچنین۵۴۷ پرونده صنایعدستی در استان با میزان اشتغال ۸۸۳ نفر برای دریافت تسهیلات کرونا ثبتنام و مبلغ ۷۸۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.
نظر شما