اصلاح ساختار اجتماعی و اقتصادی خانواده، خشونت را کاهش می‌دهد
عکس تزئینی است

شیراز- ایرنا- عضو هیات نمایندگان و رئیس کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی اتاق بازرگانی فارس، ضمن تاکید بر لزوم توجه به سلامت روانی و اجتماعی به عنوان دو مقوله جدایی ناپذیر از سلامت جسم گفت:با اصلاح ساختارهای اجتماعی و اقتصادی خانواده، خشونت خانوادگی نیز کمتر خواهد شد.

سهیلا محبی، شنبه در کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، مسئولیت اجتماعی و حاکمیت شرکتی این اتاق در شیراز، سلامت را از فاکتورهای مهم در رشد و توسعه ‌یافتگی دانست و افزود: خشنونت زوایای پنهان بسیاری دارد که از علل اصلی بروز خشونت‌های منجر به جرائم خشن می‌توان به عدم توانایی در بحث و گفت و گو و نداشتن مهارت ارتباطی صحیح، ساختار غلط فرهنگی، نگرش‌های بی مورد سنتی و مشکلات شخصیتی و فردی اشاره کرد.
او ادامه داد: سلامت فردی و اجتماعی یکی از عوامل اصلی تعیین کننده میزان مسئولیت‌پذیری اجتماعی افراد است و با استفاده درست از مولفه‌های سلامت فردی و اجتماعی می‌توان زمینه بروز و تقویت مسئولیت اجتماعی افراد در جامعه و به تبع آن موفقیت جامعه و خرد جمعی را تضمین کرد.
وی، توجه به مسئولیت پذیری افراد در مقابل جامعه و یکدیگر را به عنوان یک موضوع مهم ضروری دانست و افزود: مسئولیت پذیری اجتماعی بیانگر احساس و عملی است که افراد در چارچوب موقعیت و نقش‎های خود به طور آگاهانه و آزادانه نسبت به امور گوناگون بروز می‌دهند و این مفهوم می‌تواند بسیاری از تعهدات و وظائف را در برگیرد.
محبی گفت: مسئولیت پذیری اجتماعی به ویژه در نسل جوان به دلیل اهمیت آنها در تعیین نیروی فعال و آینده سازان جامعه ضرورت بیشتری دارد و لذا باید مورد توجه نیز قرار گیرد.
وی افزود: فشارهای اقتصادی، ناعدالتی‌های مادی و در مقطع کنونی محدودیت‌های ناشی از شیوه ویروس کرونا از جمله موضوعات اثرگذار در بروز بیشتر خشونت‌های اجتماعی و خانوادگی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha