۲۲ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۴۷
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 84363898
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تامین امنیت غذایی کشور مستلزم حفظ اراضی کشاورزی است

سنندج - ایرنا - معاون حفظ کاربری و یکپارچگی سازمان امور اراضی کشور گفت: یکی از موارد و عوامل مهم و تاثیرگذار در تامین امنیت غذایی حفظ اراضی کشاورزی است.

به گزارش ایرنا، صفدر نیازی روز شنبه در جلسه هماهنگی و بررسی موضوعات مربوط به حفظ کاربری اراضی استان کردستان اظهار داشت: کردستان یکی از استان‌های موفق در حفظ کاربری اراضی کشاورزی است و در راستای تغییرکاربری  هم کمترین تخلف را تاکنون داشته است.

وی بر افزایش قیمت هر مترمربع احداث اتاق کارگری در باغات تاکید کرد و افزود: درنظر گرفتن ۳۰۰ هزار ریال به ازای هر مترمربع احداث خانه کارگری بسیار کم بوده و باید افزایش پیدا کند.

معاون حفظ کاربری و یکپارچگی سازمان امور اراضی کشور اضافه کرد: همه ما رسالت رفع موانع تولید را برعهده داریم و بی شک برای حفظ و ارتقای تولید به ویژه در بخش کشاورزی نیاز به حفظ اراضی است.

نیازی با اشاره به اینکه  ایران در تولید ۲۳ محصول مقام اول تا پانزدهم دنیا دارد، گفت: در تولید انگور رتبه سوم، پسته و زعفران رتبه نخست را در دنیا داریم و این موارد بیانگر ظرفیت کشورمان در بخش کشاورزی است.

وی یادآور شد: سرمایه گذاری و تولید از دغدغه های ما است که همه ما باید در راستای تحقق این مهم تلاش کنیم تا امنیت غذایی کشور به خطر نیافتاد.

صدور ۳۲۱ حکم حفاظت و صیانت از عرصه های کشاورزی در استان

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در این جلسه به اقداماتی که در خصوص حفاظت و صیانت از عرصه های کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته براساس آمار مستند و ثبت شده ۳۲۱ مورد حکم در خصوص حفاظت از عرصه های کشاورزی استان صادر شده است.

محمدفرید سپری با بیان اینکه سال ۱۳۹۹، ۱۵۲ حکم قلع و قمع هم در استان صادر شد، افزود: ۳۲۳ مورد تماس مردمی با سامانه ۱۳۱ حفظ اراضی کشاورزی داشتیم.

وی یادآور شد: طی ۲ ماهه سال جاری هم ۱۱۷ مورد اخطاریه و ۱۰۵ مورد اعلام جرم و ۵۶ حکم در حفظ و صیانت از عرصه های کشاورزی استان صادر شده است.

کردستان یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم معادل ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی معادل ۱۲ درصد دارد.

کردستان سه میلیون و ۱۹۹ هزار راس دام سبک و سنگین، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۲۵۷هزار کندوی زنبور عسل دارد و جمعیت بهره بردار کشاورزی آن ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که ۳۲۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.

عمده محصول زراعی این استان گندم با سطح زیر کشت ۶۰۰ هزار هکتار و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود ۴۸ هزار تُن است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha